Logona Krycí tyčinka tónovací bio máta, Clear Skin 4,8 g

Logona Krycí tyčinka tónovací bio máta, Clear Skin 4,8 g

Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE, ECO CONTROL
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krycí tyčinka Clear Skin s mátou se postará o zakrytí pupínků a dalších pleťových nedokonalostí. Zároveň šetrně vydezinfikuje, urychluje průběh hojení a brání opětovnému výskytu pupínku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krycí tyčinka Clear Skin s Bio mátou od firmy Logona se postará o perfektní zakrytí pupínků a dalších pleťových nedokonalostí. Složení z antibakteriálních bylin je zároveň šetrně vydezinfikuje, urychluje průběh hojení a zabraňuje jejich opětovnému výskytu.

Máta peprná pomáhá upravovat činnost mazových žláz. Má chladivý a osvěžující účinek a působí antibakteriálně. Rozmarýn lékařský pleť výborně čistí, odstraňuje nadbytečný maz a odumřelé buňky. Kromě toho pleť mírně dezinfikuje a zabraňuje výskytu a množení bakterií, které zánětlivé pupínky vytvářejí.

Měsíček lékařský podporuje tvorbu nových kožních buněk, a tím také přispívá k rychlejší obnově a regeneraci pokožky. Je výborný také na špatně se hojící ranky a zánětlivé pleťové projevy. Tyčinka je dále obohacena o vitamin E, který díky svým výborným antioxidačním účinkům výrazně podporuje regenerační působení měsíčku a ostatních bylin.

Použití: Na pečlivě očištěnou a krémem ošetřenou pleť naneste krycí tyčinku na postižená místa.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Ostatní kategorie: Krémy na problematickou pleť

Odstín: střední

Produktové řady: Logona Face Care

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?