SANTE Lak na nehty 11, shiny rose 7 ml

SANTE Lak na nehty 11, shiny rose 7 ml

Značka: SANTE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Odstín - shiny rose 11 (růžová)Pro dokonale vypadající nehty bez poškození. Rychle schnoucí lak s dlouhotrvajícím efektem ochrany jehož složení nehtům neškodí, ale naopak prospívá. V nabídce jsou laky od velmi světlých nenápadných odstínů až po výrazné syté až křiklavé tóny. Paleta barev je přizpůsobena barvám rtěnek Santé. Tato řada SHINY je decentní a dodává nehtům krásný odlesk.certifikáty: vho

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Odstín - shiny rose 11 (růžová)
Pro dokonale vypadající nehty bez poškození. Rychle schnoucí lak s dlouhotrvajícím efektem ochrany jehož složení nehtům neškodí, ale naopak prospívá. V nabídce jsou laky od velmi světlých nenápadných odstínů až po výrazné syté až křiklavé tóny. Paleta barev je přizpůsobena barvám rtěnek Santé. Tato řada SHINY je decentní a dodává nehtům krásný odlesk.

certifikáty:
vhodné pro: péči o nehty a jejich lakování
konzistence: hutná gelová
barva: růžová
balení: skleněný obal

INCI: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopenthyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Tri Phenyl Phosphate, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, N-Butyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Styrene/ Acrylates Copolymer, Ethyl Tosylamide, Calcium Aluminum Borosilicate, Mica, Silica, Tin Oxide, [+/- CI 77510, CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 77163, CI 60725, CI 15850, CI 15880, CI 19140]

země původu značky: Kosmetika Santé je vyráběna německou firmou Logona-Kosmetik. Zastupuje vlnu moderní přírodní a velmi dobře snášené kosmetiky určené i pro velmi citlivou a k alergiím náchylnou pokožku. Při výrobě používá pouze přírodní suroviny - rostlinné oleje, tuky, vosky, rostlinné výtažky a květní vody, éterické oleje a aromata z kontrolovaného biologického zemědělství a sběru ve vybraných lokalitách. Zásadně naopak nepoužívá žádné látky se známým alergickým potenciálem ani syntetické konzervační látky. Všechny produkty jsou pravidelně zkoušeny dobrovolníky a jsou nositely certifikátů BDIH a ECOCERT. Santé respektuje potřeby životního prostředí a angažuje se v hnutí pro ochranu zvířat.

kontakt na výrobce:
SANTE Naturkosmetik GmbH
Zur Kräuterwiese
31020 Salzhemmendorf
Germany

webové strány značky:
www.sante-kosmetika.cz

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: růžová

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Z blogu1

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?