Benecos Lesk na rty apricot 5 ml

Benecos Lesk na rty apricot 5 ml

Značka: Benecos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jak získáte lesk na rty, který dodá maximální výživu? Přidejte do něj rostlinné oleje (nejlépe ricinový a slunečnicový) pro maximální hydrataci, včelí vosk pro důkladnou péči a lanolin pro zesílenou ochranu rtů. Přesně takový je Lesk na rty Benecos. Svým 100% přírodním složením pečuje o rty a dodává jim přirozenou barvu a lesk. Je obohacený o esenciální oleje, vitamín E a minerální pigmenty, kte

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jak získáte lesk na rty, který dodá maximální výživu? Přidejte do něj rostlinné oleje (nejlépe ricinový a slunečnicový) pro maximální hydrataci, včelí vosk pro důkladnou péči a lanolin pro zesílenou ochranu rtů.

Přesně takový je Lesk na rty Benecos. Svým 100% přírodním složením pečuje o rty a dodává jim přirozenou barvu a lesk. Je obohacený o esenciální oleje, vitamín E a minerální pigmenty, které vašim rtům poskytnou to nejlepší, hydratují, dodávají zdravý lesk a jemný nádech barvy a navíc o jemnou pokožku rtů i pečují.

Benecos je německá značka přírodní dekorativní kosmetiky. V sortimentu značky najdeme kosmetiku pro každodenní použití. Moderní image značky se snoubí s čistě přírodním složením. Benecos je stylový, městský a trendy. Elegantní a módní. Zapomeňte na svou běžnou kosmetiku, vyzkoušejte Benecos.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: oranžová

Výrobce: Benecos natural beauty, Londýnská 59 , Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?