Annemarie Börlind Lesk na rty Raspberry 10 ml

Annemarie Börlind Lesk na rty Raspberry 10 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lesk na rty v malinově červeném odstínu má slabší pigmentaci, a hodí se tak pro každodenní líčení. Zároveň díky pečujícím složkám rty vyživuje, zvláčňuje a chrání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lesk na rty Annemarie Börlind v odstínu Raspberry dodá vaším rtům šťavnatý vzhled. Pokryje je vrstvičkou malinově červené barvy, která se bude hodit ke všem barvám vlasů. Lesk má příjemnou konzistenci, která rovnoměrně pokryje rty a díky drobným částečkám micy lehký třpyt. Je méně pigmentovaný, a tak se hodí pro každodenní líčení.

Lesk má nelepivé složení a díky obsahu přírodních olejů, kandelilového vosku a bambuckého másla se nejen výborně nanáší, ale současně o rty během dne hloubkově pečuje. Zvláčňuje je, chrání jejich citlivou pokožku před ztrátou vlhkosti a zanechá je hedvábně jemné. Složení s vitaminem E či výtažkem ze stévie navíc rty ochrání před škodlivými vnějšími vlivy. Lesk je obohacený o vanilkový extrakt, který mu propůjčuje příjemnou vůni.

Použití: Nanášejte lesk na rty aplikátorem přímo z balení nebo použijte štěteček na rty.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Barva: červená

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

4 zdraví prospěšné účinky stévie

Jak stárne Berlíňanka

Rychlé líčení do pěti minut

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?