Annemarie Börlind Lesk na rty Red 10 ml

Annemarie Börlind Lesk na rty Red 10 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lesk na rty v klasickém červeném odstínu bez třpytek je velice univerzální. Obsahuje řadu pečujícím látek, které zvláčňují rty, zjemňují a chrání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lesk na rty Annemarie Börlind v odstínu Red dodá vašim rtům šťavnatý vzhled. Pokryje je vrstvičkou klasické červené barvy bez výraznějšího podtónu, která bude slušet všem ženám. Lesk má příjemnou konzistenci, jež rovnoměrně pokryje rty. Je méně pigmentovaný a neobsahuje třpytky, takže je vhodný pro každodenní líčení.

Lesk má nelepivé složení a díky obsahu přírodních olejů, kandelilového vosku a bambuckého másla se nejen skvěle nanáší, ale současně o rty během dne hloubkově pečuje. Zvláčňuje je, chrání jejich citlivou pokožku před vysušením či popraskáním a zanechá je hedvábně jemné. Složení s vitaminem E či výtažkem ze stévie navíc rty ochrání> před škodlivými vnějšími vlivy. Lesk je obohacený o vanilkový extrakt, který mu propůjčuje příjemnou vůni.

Použití: Nanášejte lesk na rty aplikátorem přímo z balení nebo použijte štěteček na rty.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Barva: červená

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

4 zdraví prospěšné účinky stévie

Jak stárne Berlíňanka

Rychlé líčení do pěti minut

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?