Lavera Lesklá rtěnka se třpytkami 01 champagne, Trend Sensitiv 2,85 g

Lavera Lesklá rtěnka se třpytkami 01 champagne, Trend Sensitiv 2,85 g

Lavera Lesklá rtěnka se třpytkami 01 champagne, Trend Sensitiv 2,85 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Transparentní rtěnka s intenzivní péči v atraktivním champagne odstínu podpoří přirozenou krásu vašich rtů a dodá jim dlouhotrvající hydrataci. Jemný třpytivý odstín rozzáří vaši tvář.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Lesklá rtěnka se třpytkami 01 champagne v jiskrném růžovo béžovém odstínu rozzáří vaši tvář a vypadá velice přirozeně. Tento neutrální odstín sluší všem podtónům pleti a snadno se kombinuje i s výrazným líčením očí. Je skvělou volbou pro nenápadné každodenní nalíčení či perfektně doplní výrazný večerní kouřový vzhled.

Lesklé rtěnky Lavera spojují pigmentaci rtěnky spolu s pečujícími účinky balzámu na rty. Jejich odstíny jsou mírně transparentní a dodají vašim rtům šťavnatý nádech. Množství hydratačních složek pak jemně pečuje o vaše rty a dodává jim prospěšné vyživující látky. Bambucké a kakaové máslo napomáhají obnovit přirozenou lipidovou kožní bariéru a chrání tak rty před nepříznivými vnějšími vlivy.

Obsažené minerální pigmenty dodávají rtěnkám svěží odstín. Inovativní lehká textura nezatěžuje rty a zabraňuje jejich nadměrnému vysušení. Vitamin E je účinným antioxidantem a chrání proti škodlivému působení volných radikálů. Vaše rty tak nejen získají atraktivní zabarvení, ale zároveň budou i hloubkově opečovávané a sametově jemné.

Dokonalé rty

S lesklou rtěnkou Lavera dosáhnou vaše rty dokonalosti. Tato rtěnka s hedvábně jemnou krémovou strukturou dodá vašim rtům sexy odstín a zároveň o ně do hloubky pečuje. Elegantní balení v černé barvě dělá ze rtěnky Lavera skvělý doplněk do kabelky či kosmetické taštičky, se kterým kdykoliv vytvoříte perfektní líčení lichotící vaší kráse.

Přirozený odstín

Rtěnka v odstínu champagne je dostatečně přirozená a ideální v případě, že máte v oblibě spíš neutrální líčení v zemitých tónech. Je velice univerzální a sluší všem barevným typům. Obsahuje tóny růžové i béžové, které působí jemně a skvěle doplní vaše každodenní líčení. Rtěnku ale využijete i na speciální příležitosti v kombinaci s kouřovýma očima.

Hloubková péče

Rtěnka Lavera obsahuje množství přírodních pečujících ingrediencí, které udržují vaše rty po celý den svěží a zaručují maximální komfort při nošení rtěnky. Mandlový olej je velice jemný a dodává rtům hloubkovou výživu, aniž by je jakkoli zatížil. Bambucké a kakaové máslo zvláčňují rty a zanechávají je sametově hebké po celý dlouhý den.

Hedvábná konzistence

Obsažený vitamin E je silným antioxidantem, díky čemuž chrání proti účinkům volných radikálů, a tím brání stárnutí pokožky. Přírodní oleje a rostlinná másla zabraňují vysoušení rtů a vzniku šupinek. Rtěnka má velice lehkou konzistenci, snadno se roztírá po rtech a při nošení ji takřka necítíte. Zároveň ale dodá vašim rtům zabarvení i zářivý lesk.

 

Použití: Rtěnku naneste v tenké vrstvě na rty. Případně použijte balzám na rty jako podklad. Aplikujte podle potřeby kdykoliv během dne.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: perleťová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu3

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Namalujte se s přírodou

Podzimní líčení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?