Lavera Letní opalovací set, Sun Sensitive

Lavera Letní opalovací set, Sun Sensitive 125 ml + 75 ml

Lavera Letní opalovací set, Sun Sensitive

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Zboží je trvale vyřazeno.

Letní opalovací set Lavera Sun Sensitive přináší vše, co je během teplých měsíců potřeba pro ochranu pokožky před prudkým slunečním zářením.  

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Letní opalovací set Lavera Sun Sensitive přináší vše, co je během teplých měsíců potřeba pro ochranu pokožky před prudkým slunečním zářením. Opalovací mléko ve spreji s ochranným faktorem SPF 20 pokožku spolehlivě ochrání před nepříznivým pusobením slunečních paprsků, zatímco chladivý gel po opalování pleť zklidňuje, mírní případné začervenání a dodává tolik potřebnou hydrataci.

Opalovací mléko ve spreji SPF 20 chrání pokožku celého těla před spálením díky obsahu minerálních mikročástic. Ty na pokožce vytvoří lehký film, který sluneční záření spolehlivě odráží a nedochází tak k podráždění a začervenání pokožky. Opalovací mléko zároveň o pokožku pečuje díky obsahu výživných olejů, zatímco výtažky z měsíčku lékařského a vitamin E eliminují případné podráždění.

Chladivý Gel po opalování pokožku zklidňuje a zároveň hydratuje díky obsahu šťávy z Aloe vera. Aloe má výborné regenerační vlastnosti, zmírňuje svědění a eliminuje začervenání pleti. O zklidnění se také postará obsažená růžová a levandulová voda společně s antibakteriálním esenciálním olejem z tea tree. Gel nejen že zklidní spálenou podrážděnou pokožku, ale je také vhodným ošetřením pleti, která byla dlouho vystavena prudkému slunci. Gel pleť hydratuje a dodává jí potřebné živiny.

Použití: Opalovací mléko ve spreji aplikujte rovnoměrně na pokožku celého těla před pobytem na slunci. Při koupání ve slané vodě aplikujte mléko znovu po 2 hodinách. Gel aplikujte večer po pobytu na slunci nejen na začervenalou podrážděnou pokožku.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Lavera Sun 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Připravte pokožku na léto

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Aneta Tomášková / Aneta 11. 8. 2014 16:25

S mlékem nejsem úplně spokojená, je velmi tuhé a na pokožce zanechává bílý film. Ředím s makadamiovým olejem a pak je to v pořádku. Poopalovací gel je výborný, nádherně voní a chladí.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?