Nobilis Tilia Levandule širokolistá, spaik 10 ml

Nobilis Tilia Levandule širokolistá, spaik 10 ml

Nobilis Tilia Levandule širokolistá, spaik 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná silice z levandule širokolisté má silný účinek na oblast dýchacího systému, pomáhá při astmatu, bronchititě a infekcích. Zároveň působí proti únavě a nadměrnému duševnímu vypětí.

Popis produktu
Z blogu21
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Levandule širokolistá je čistý éterický olej z levandule pocházející ze Španělska. Její vůně je jemná, květinová a s lehkým bylinným nádechem. Stejně jako ostatní druhy levandule má uklidňující účinky na psychiku, pomáhá zmírnit duševní napětí a její použití je vhodné také v obdobích zvýšeného stresu.

Na rozdíl od levandule lékařské má silnější účinky na fyzickou stránku organismu, působí zejména na oblast dýchacího traktu. Účinně zmírňuje dráždivý kašel a podporuje průchodnost dýchacích cest. Díky tomu je skvělým podpůrným přípravkem při astmatu, bronchitidě a také mnoha respiračních infekcích, zejména pak streptokokových.

Levandule širokolistá má také vliv na svalové a kloubní napětí, účinně pomáhá od bolestí a uvolňuje namáhaný pohybový aparát. Její povzbuzující účinky oceníte zejména při chronické únavě a duševním vyčerpání, kdy vám pomůže načerpat sílu a podpoří vaši sebedůvěru.

Harmonie a zklidnění

Éterický olej z levandule širokolisté je variací nejen pro vás, kdo milujete klasickou vůni levandule. Levandule širokolistá pochází ze Španělska a liší se jak svou vůní, tak účinky. Vůně levandule širokolisté je jemnější, více květinová a s typickými lehce bylinnými tóny. Skvěle neutralizuje veškeré nepříjemné pachy a vytvoří harmonickou atmosféru.

Načerpejte síly

Éterický olej z levandule širokolisté je ideální pro ty z vás, kdo se cítíte vyčerpaní a bez života. Pomůže vám konečně si odpočinout a načerpat novou energii. Levandule širokolistá má celkově povzbuzující účinky na tělo i mysl a je vhodná při chronické únavě a tělesném či duševním vyčerpání. Podporuje zdravé sebevědomí a dodává dobrou náladu.

Pro zdravé dýchací cesty

Éterický olej z levandule širokolisté má silnější účinky na fyzickou stránku organismu, než levandule úzkolistá. Působí zejména na dýchací trakt a uplatní se při mnoha onemocněních dýchacích cest. Pomáhá uvolňovat dýchací cesty při astmatu, podporuje vylučování hlenu při bronchitidě a zmírňuje kašel. Zároveň pomáhá při bolestech kloubů a svalů.

Tajemství aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství, pro děti do 3 let věku a při epilepsii. Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: astma, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, onemocnění močových cest, revmatismus a artritida, stres a úzkost, svalové napětí a křeče

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu21

Jak začít s aromaterapií?

14 rad pro bezpečné používání éterických olejů

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální olej Levandule (Lavandula angustifolia)

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje na problémy se zády

Éterické oleje proti akné

Éterické oleje při nachlazení

Éterický olej levandule

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak pečovat o pokožku po opalování

Jak se zbavit chrápání

Jak si poradit s akné přírodní cestou

Jak zklidnit spálenou pokožku aneb Aromaterapie po opalování

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Levandule - fialový zázrak z Provence

Namíchejte si krém na suchou pleť

Nejlepší éterické oleje proti virům

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Prostředky pro duševní pohodu budoucí rodičky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?