Nobilis Tilia Levandule širokolistá, spaik - vyřaz 5 ml

Nobilis Tilia Levandule širokolistá, spaik - vyřaz 5 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná silice z levandule širokolisté má silný účinek na oblast dýchacího systému, pomáhá při astmatu, bronchititě a infekcích. Zároveň působí proti únavě a nadměrnému duševnímu vypětí.

Popis produktu
Z blogu13
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Levandule širokolistá je čistý éterický olej z levandule pocházející ze Španělska. Její vůně je jemná, květinová a s lehkým bylinným nádechem. Stejně jako ostatní druhy levandule má uklidňující účinky na psychiku, pomáhá zmírnit duševní napětí a její použití je vhodné také v obdobích zvýšeného stresu.

Na rozdíl od levandule lékařské má silnější účinky na fyzickou stránku organismu, působí zejména na oblast dýchacího traktu. Účinně zmírňuje dráždivý kašel a podporuje průchodnost dýchacích cest. Díky tomu je skvělým podpůrným přípravkem při astmatu, bronchitidě a také mnoha respiračních infekcích, zejména pak streptokokových.

Levandule širokolistá má také vliv na svalové a kloubní napětí, účinně pomáhá od bolestí a uvolňuje namáhaný pohybový aparát. Její povzbuzující účinky oceníte zejména při chronické únavě a duševním vyčerpání, kdy vám pomůže načerpat sílu a podpoří vaši sebedůvěru.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství a pro děti do 5 let věku. Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: astma, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, onemocnění močových cest, revmatismus a artritida, stres a úzkost, svalové napětí a křeče

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu13

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální olej Levandule (Lavandula angustifolia)

Éterické oleje na problémy se zády

Éterické oleje proti akné

Éterické oleje při nachlazení

Éterický olej levandule

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak pečovat o pokožku po opalování

Jak se zbavit chrápání

Jak zklidnit spálenou pokožku aneb Aromaterapie po opalování

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Namíchejte si krém na suchou pleť

Nejlepší éterické oleje proti virům

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?