Biopurus Levandulový olej bio 250 ml

Biopurus Levandulový olej bio 250 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný bio levandulový olej působí blahodárně na tělo i mysl. Pozitivně působí proti zánětlivým onemocněním kůže, dermatitidě, lupénce, ekzémům a akné. Olej se do pokožky rychle vsakuje a nezanechává nepříjemný mastný film. Vhodný pro všechny typy pokožky. Levandulový olej při vnitřním užití zlepšuje nespavost, snižuje napětí a stres. 1 čajovou lžičku oleje užíváme ráno a večer na l

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný bio levandulový olej působí blahodárně na tělo i mysl. Pozitivně působí proti zánětlivým onemocněním kůže, dermatitidě, lupénce, ekzémům a akné. Olej se do pokožky rychle vsakuje a nezanechává nepříjemný mastný film. Vhodný pro všechny typy pokožky.

Levandulový olej při vnitřním užití zlepšuje nespavost, snižuje napětí a stres. 1 čajovou lžičku oleje užíváme ráno a večer na lačno. Jelikož se jedná o přírodní produkt, účinky se mohou individuálně lišit.

Balení: 250 ml.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?