Nobilis Tilia Limetka 10 ml

Nobilis Tilia Limetka 10 ml

Nobilis Tilia Limetka 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej z mexické limetky má silný pročišťující účinek na lidský organismus, podporuje činnost lymfatického systému a pomáhá při obtížích v souvislosti s trávením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Limetka je čistá přírodní silice s mexické limetky vyráběná v lékopisné kvalitě. Svěží aroma limetky je velice populární díky svému vysokému energizujícímu potenciálu, jenž ihned zmírňuje známky únavy a zlepšuje schopnost koncentrace. Aroma limetky je o něco méně štiplavé a sladší než vůně citronu či bergamotu.

Éterický olej z limetky je nejčastěji využíván díky svým silným pročišťujícím účinkům na lidský organismus. Působí proti širokému spektru škodlivých mikroorganismů a má také protivirový a antiseptický efekt. Posiluje činnost lymfatického systému, díky čemuž podporuje vylučování nečistot z těla a zároveň zabraňuje vzniku otoků.

Limetka má výrazný vliv také na psychiku, pomáhá při depresích a špatné náladě. Zmírňuje chronickou úzkost a duševní napětí. Její příznivý vliv na zdraví oceníte také v případě trávicích obtíží, kdy pomáhá čistit žaludek a střeva a podporovat jejich harmonickou činnost.

Příval energie

Éterický olej z limetky od Nobilis Tilia je to pravé pro chvíle, kdy se cítíte unavení a bez života. Nabídne vám okamžitou vzpruhu a svěží citrusová vůně zaplaví vaši domácnost či kancelář a skvěle zneutralizuje nepříjemné pachy. Esenciální olej z limetky navíc zlepšuje schopnost koncentrace a pomůže vám naladit se na náročný den. 

Detoxikace a obnova

Éterický olej z limetky výrazně ovlivňuje psychickou stránku organismu. Nejen, že dodává energii, ale zároveň ovlivňuje náladu a přináší pozitivní náhled do života. Dodává odvahu a zmírňuje nervozitu či trému. Jeho účinky oceníte zejména v náročných životních obdobích, při nadměrném stresu a duševním vyčerpání, kdy vám pomůže nabrat nové síly a dodá optimismus.

Povzbuzení nejen pro pokožku

Éterický olej z limetky zároveň působí podpůrnými účinky při respiračních infekcích, proto jej oceníte zejména v období chřipek a nachlazení. Má tonizační a revitalizační účinky na pokožku a podporuje prokrvení. Díky antiseptickým vlastnostem chrání proti infekcím a pročišťuje dýchací cesty. Podporuje funkci lymfatického systému a urychluje odplavování škodlivých látek z těla. 

Magické umění aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné a kojící ženy a děti do sedmi let věku, může způsobovat fotosenzitivitu kůže. Po aplikaci nevystavujte pokožku alespoň po dobu 12 hodin slunečnímu záření ani soláriu. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: stres a úzkost, žaludeční problémy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální olej limeta

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Fotosensitivita éterických olejů

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Problematika éterických olejů v těhotenství

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?