Nobilis Tilia Lískový olej, bio 100 ml

Nobilis Tilia Lískový olej, bio 100 ml

Nobilis Tilia Lískový olej, bio 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Olej z lískových oříšků pečuje o pokožku celého těla i o vlasy a celý organismus. Olej má skvělé regenerační schopnosti, pokožku zjemňuje a zároveň dodává tělu potřebné živiny a vitaminy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Olej z lískových oříšků Nobilis Tilia pečuje nejenom o pokožku celého těla, ale i o vlasy a celý organismus. Olej má skvělé regenerační schopnosti, pokožku zjemňuje a zároveň dodává tělu potřebné živiny a vitaminy. Díky své příjemné nasládlé vůni je také výborným masážním olejem, který můžete používet jen tak či kombinovat s oblíbenými esenciálními oleji. 

Lískooříškový olej je bohatý na množství nenasycených mastných kyselin a vitamin E, které jsou velmi důležité pro zdraví pokožky i celého organismu. Díky jemné nasládlé chuti oříšků je nejen chutným potravinovým doplňkem, ale také výbornou přísadou v teplé i studené kuchyni. Olej stabilizuje hladinu cholesterolu v krvi a zároveň chrání tělo před nepříznivým vlivem stresu a civilizačních chorob.

Olej aktivně regeneruje nejenom organismus, ale i pokožku a vlasy. Je skvělým pomocníkem pro ošetření všech typů pleti, ale také jako masážní olej. Do pokožky se snadno vstřebává, vyživuje pleť do hloubky a zároveň nezanechává nepříjemný lepivý pocit. Stejné blahodárné účinky má olej i na suché poškozené vlasy, zaceluje jejich strukturu a dodává jim zdravý lesk i pružnost.

Intenzivní regenerace

Olej z lískových oříšků Nobilis Tilia je pečujícím přípravkem na pokožku celého těla i obličeje. Má výjimečné regenerační schopnosti, podporuje obnovu buněk a udržuje pokožku mladistvě zářící. Lískový olej je určen k vnějšímu i vnitřnímu použití, nejen že bude pečovat o vaši pokožku od hlavy k patě, ale pro jeho lahodnou chuť jej využijete i v kuchyni. 

Šetrná péče o pokožku

Olej z lískových oříšků vás překvapí svou jemnou konzistencí, která mu zaručuje snadné roztírání a rychlé vstřebávání. Olej vždy aplikujte na mírně navlhčenou pokožku, ať už obyčejnou či květovou vodou. Lískooříškový olej nezanechává na pleti mastný povlak ani ji nijak nezatěžuje, výsledkem je pouze komfortně hydratovaná pokožka. 

Výživa a revitalizace

Olej z lískových oříšků funguje skvěle samostatně, ale samozřejmě jej můžete podle libosti míchat s dalšími rostlinnými oleji podle požadovaného účinku. Lze jej také přidat do vašeho oblíbeného tělového mléka pro posílení výživy a regenerace. Lískooříškový olej pomáhá udržet hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky, a tím ji efektivně chrání proti vysušení.

Lahodný společník do kuchyně

Lískooříškový olej je bohatý na vitamin E, který podporuje přirozené regenerační procesy v pokožce a zároveň chrání proti volným radikálům díky svým antioxidačním vlastnostem. Olej z lískových ořechů má lahodnou chuť podobnou mandlím, a díky tomu je výtečnou součástí studené i teplé kuchyně. Pomáhá stabilizovat hladinu cholesterolu v krvi a udržuje vaše tělo fit. 

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje i celého těla a lehce rozetřete.

Dávkování: 1 čajovou lžičku oleje užívejte 1-2x denně 30 minut před jídlem po dobu alespoň 3 týdnů. Poté udělejte v kúře alespoň týdenní pauzu a podle potřeby pokračujte.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Líska

Proč a jak odemykat ořechy a semínka

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?