HERBARICA Litokomplex sada

HERBARICA Litokomplex sada

Značka: HERBARICA
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Litokomplex Aktiv je vhodný pro pravidelnou péči o mastnou a problematickou pokožku náchylnou k nedokonalostem. Litokomplex Delikát jemně čistí suchou a citlivou pokožku a stimuluje tvorbu kolagenu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Litokomplex napomáhá obnovit proces přirozené regenerace pokožky a odstraňování odumřelých kožních buněk, jež jsou častou příčinou vzniku pupínků či suchých míst. Zároveň dodává pokožce potřebné minerály a optimalizuje tvorbu kolagenu pro dokonale pružnou a hebkou pleť. Napomáhá vyhlazení jemných vrásek a zpevňuje kontury obličeje. Díky hloubkovému čištění pleti zároveň zesiluje působení dalších pleťových masek, sér a krémů.

Litokomplex Aktiv je vhodný pro pravidelnou péči o mastnou a problematickou pokožku náchylnou k nedokonalostem. Proniká do hloubky pórů a celkově uzdravuje strukturu pokožky. Litokomplex Delikát jemně čistí suchou a citlivou pokožku a stimuluje tvorbu kolagenu.

Použití: Rozmíchejte s vodou v poměru 2:1, tak, aby vám vznikl "mokrý písek". Namočte kůži obličeje, krku a dekoltu a jemnými pohyby naneste připravenou směs, nevtírejte. V průběhu působení nenechte na kůži vyschnout. Smyjte teplou vodou. Doba působení: Obličej: 30-60 vteřin (2-3x v týdnu), 10-15 vteřin při každodenním umývání. Tělo: 10-15 minut (1x v týdnu).

Upozornění: V průběhu procedury můžete pociťovat lehké štípání kůže, způsobené přítomností solí. V případě, že přípravek vnikne do očí, vypláchněte je čistou vodou.

Ruská značka HERBARICA nabízí čistě přírodní kosmetické produkty ze sypkých surovin - přírodních minerálů či soli. Nabízí progresivní přípravky postavené na vědeckém výzkumu a předcházející svým efektivním složením stárnutí pokožky.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Peelingy

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Typy pokožky: citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Typy vlasů: poškozené vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: Vědecko provozní laboratoř, LN-Kosmetika , Novosibirsk, Rusko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?