Biopurus Lněný olej 250 ml

Biopurus Lněný olej 250 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný lněný olej je bohatý na důležité nenasycené mastné kyseliny a obsahuje protizánětlivé látky. Olej pozitivně působí při zánětech kůže, střev a močových cest, zlepšuje elasticitu a průchodnost krevních cest. Konzumace oleje zajišťuje postupné uvolňování cukru do krve a tak eliminuje pocit hladu. Lněný olej je proto vhodný při redukčních dietách. Při pravidelném užívání pomáhá p

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný lněný olej je bohatý na důležité nenasycené mastné kyseliny a obsahuje protizánětlivé látky. Olej pozitivně působí při zánětech kůže, střev a močových cest, zlepšuje elasticitu a průchodnost krevních cest.

Konzumace oleje zajišťuje postupné uvolňování cukru do krve a tak eliminuje pocit hladu. Lněný olej je proto vhodný při redukčních dietách. Při pravidelném užívání pomáhá při revmatických zánětech, artritidě a onemocnění ledvin.

1 čajovou lžičku oleje užíváme ráno a večer na lačno. Jelikož se jedná o přírodní doplněk stravy, účinky se mohou individuálně lišit.

Balení: 250 ml.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?