Saloos Lněný olej 50 ml

Saloos Lněný olej 50 ml

Saloos Lněný olej 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Zboží je trvale vyřazeno.

Lněný olej podporuje regeneraci a výborně ošetřuje suchou kůži. Obsahuje velké množství mastných kyselin, které podporují zdraví a vitalitu pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Lněný olej Saloos podporuje regeneraci pokožky a výborně ošetřuje suchou kůži. Obsahuje velké množství mastných kyselin, které podporují zdraví a vitalitu pokožky.

Účinky lněného oleje byly známy už ve starém Řecku, např. Hippokrates jej předepisoval při potížích se sliznicemi. Má vynikající regenerační účinky, kůži zvláčňuje a zjemňuje, je vhodný na ošetření suché a ztvrdlé kůže.

Lněný olej je výborným prostředkem pro péči o pokožku postiženou ekzémy a lupénkou, pomáhá regeneraci kůže po ozařování, usnadňuje hojení. Lněný olej má mírně prohřívací účinky a podporuje zdravou imunitu organismu.

Balzám pro suchou pokožku

Saloos Lněný olej je skvělým přípravkem především pro suchou pokožku. Pečuje o pokožku celého těla doslova od hlavy k patě a zanechává ji dokonale vláčnou a pružnou. Lněný olej je díky svému složení z mastných kyselin mimořádně vhodný pro pokožku náchylnou k vysušení, vzniku šupinek či popraskání a navrací jí zdravý pěstěný vzhled. Zmírňuje pocit nepříjemného pnutí a zklidňuje svědění.

Zdravá pokožka bez šupinek

Lněný olej je jedním z nejdéle používaných a velmi oblíbených v tradiční medicíně, zmínky o něm pochází již ze starověkého Řecka, kde se používal k péči o sliznice. Výhodou lněného oleje je, že je výborně snášený všemi typy pokožky, a to včetně citlivé. Olej stačí jen nanést na mírně vlhkou pokožku a ihned se vstřebává, zároveň za sebou nenechává mastný povlak.

Na obličej i tělo

Lněný olej je zároveň skvělým parťákem na cesty, protože jej můžete použít jak na tělo, tak na obličej. Ušetří vám místo v zavazadle a ochrání vaši pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy. Má intenzivní zjemňující schopnosti, je vhodný i na velmi suché partie, jako jsou lokty, kolena či paty. Podporuje regeneraci pokožky, urychluje hojení a působí blahodárně také na pokožku postiženou lupénkou či atopickou dermatitidou.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou navlhčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Skladování: Skladujte v chladu.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro děti

Lněný olej

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?