Biopurus Lopuchový olej bio 100 ml

Biopurus Lopuchový olej bio 100 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný bio lopuchový olej je bohatý na vitamíny A, B, E, železo a další minerální látky, které jsou důlěžité pro zdravé pevné vlasy a nelámavé nehty. Pár kapek oleje vetřeme do vlasové pokožky a chvíli masírujeme. Při masáži dochází k lepšímu prokrvení pokožky a tím ke stimulaci růstu vlasů. Lopuchový olej napomáhá hojit zanícené rány, ekzémy a vyrážky. Jelikož se jedná o přírodní pr

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný bio lopuchový olej je bohatý na vitamíny A, B, E, železo a další minerální látky, které jsou důlěžité pro zdravé pevné vlasy a nelámavé nehty. Pár kapek oleje vetřeme do vlasové pokožky a chvíli masírujeme. Při masáži dochází k lepšímu prokrvení pokožky a tím ke stimulaci růstu vlasů. Lopuchový olej napomáhá hojit zanícené rány, ekzémy a vyrážky. Jelikož se jedná o přírodní produkt, výsledky se mohou individuálně lišit.

Balení: 100 ml.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: