Hanoju Maitake 100 g

Hanoju Maitake 100 g

Značka: Hanoju
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Houba maitake má příznivý vliv na činnost imunitního systému a pomáhá bojovat s nespavostí, chronickou únavou či vyčerpaností organismu.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Maitake Hanoju je práškem z houby jménem Grifola frondosa (česky trstnatec lupenitý), což je houba žijící na kmenech stromů. Obsahuje velké množství vitaminů D či skupiny B, vlákninu, minerální látky (draslík, vápník, hořčík aj.) i aminokyseliny. Maitake působí příznivě na imunitní systém, podporuje jeho správnou činnost, a je tak výborným prostředkem pro prevenci nachlazení apod.

Maitake neboli trstnatec lupenitý je skvělým prostředkem pro upevňování zdraví. Houba je bohatá na minerály, vitaminy skupiny B, vlákninu i antioxidanty. Pomáhá celkově posilovat odolnost organismu, bojovat s únavou, nespavostí či duševní vyčerpaností. Lze ji využít také při chronických zánětech nebo virózách. Maitake má také příznivý vliv na látkovou výměnu, stav cév, krevní tlak, hladinu cholesterolu i krevního cukru.

Dávkování: 3 gramy prášku rozmíchejte v libovolné chladné tekutině a konzumujte nejlépe 30 minut před jídlem. Užívejte 1- 2x denně.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu1

Co dát veganům pod stromeček?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?