Nobilis Tilia Makadamiový olej 200 ml

Nobilis Tilia Makadamiový olej 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Makadamiový olej se získává lisováním za studena, díky čemuž si zachovává množství důležitých živin a vitaminů. Je vhodný pro ošetření suché popraskané pokožky a eliminuje známky stárnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Makadamiový olej Nobilis Tilia se získává lisováním za studena, díky čemuž si zachovává množství živin a vitaminů důležitých pro lidskou pokožku i organismus. Olej je bohatý na množství nenasycených mastných kyselin, pokožku aktivně regeneruje a chrání před dehydratací.

Makadamiový olej je z rostlinných olejů nejvíce podobný lidskému kožnímu mazu, intenzivně pečuje o pokožku celého těla a dodává jí potřebné živiny. Je tak mimořádně vhodný pro ošetření suché popraskané pokožky, například na loktech a kolenou. Olej podporuje hydrataci a regeneraci pleti. Chrání pokožku před známkami předčasného stárnutí.

Vzhledem k vysokému podílu nenasycených mastných kyselin a vitaminu E je olej vhodný i pro vnitřní užití. Napomáhá stabilizovat hladinu cholesterolu v krvi, podporuje zdraví kardiovaskulárního systému a současně chrání tělo před negativními vlivy stresu a jiných civilizačních chorob.

Vyživující makadamiový olej

Makadamiový olej Nobilis Tilia je tou pravou volbou i pro tu nejnáročnější pokožku. Má výjimečné vyživující účinky, je velice jemný, avšak zároveň vydatný, proto uspokojí i tu nejnamáhanější a suchou pokožku. Je vhodný pro všechny typy pleti a můžete ho používat jak na celé tělo doslova od hlavy k patě, tak pro regenerační zábal vlasů, kterým dodá lesk a vitalitu. Makadamiový olej je skutečně všestranný a ušetří vám místo v koupelně či v zavazadle. 

Péče o celé tělo

Makadamiový olej důkladně pečuje o pokožku celého těla. Můžete jím nahradit vaše oblíbené tělové mléko či jej přidat do koupele. Ihned po osušení bude vaše pokožka dokonale vláčná a jemná. Makadamiový olej je vhodný rovněž pro relaxační masáž, která podporuje prokrvení pokožky, urychluje její regeneraci a dopřává vašemu tělu celkovou revitalizaci. 

Dokonale hebká pokožka

Makadamiový olej Nobilis Tilia se vyznačuje vysokým podílem nenasycených mastných kyselin a obsahem vitaminu E, který prospívá pokožce. Brání stárnutí pleti a udržuje ji pružnou a vláčnou. Makadamiový olej můžete rovněž použít jako regenerační zábal na suché a poškozené vlasy. Díky šetrné metodě lisování za studena si uchovává maximální obsah účinných látek. 

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou navlhčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Dávkování: Při vnitřním užití konzumujte 1 čajovou lžičku oleje 30 minut před jídlem po dobu alespoň 3 týdnů.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

4 malá tajemství makadamiového oleje

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Veronika 21. 1. 2019 12:02

Používám na vlasy, krásně voní po oříškách a vlasy dobře vyživuje. Zanechává trošku víc mastnoty, než arganový olej, který není ve vlasech ani poznat, jen uhladí.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?