Lavera Make-up pěnový 05 mandle, Trend Sensitiv 15 g

Lavera Make-up pěnový 05 mandle, Trend Sensitiv 15 g

Lavera Make-up pěnový 05 mandle, Trend Sensitiv 15 g

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pěnový make-up z kvalitních přírodních ingrediencí se snadno roztírá díky sametově jemné pěnové struktuře a sjednocuje odstín pleti. Je vhodný pro každodenní líčení a zachovává přirozený vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera make-up pěnový 05 mandle je určený především pro středně tmavý a opálenější odstín pleti. Vyhlazuje strukturu pokožky a dodává jí přirozený rozjasněný vzhled. Bambucké a kakaové máslo chrání pleť před nepříznivými vnějšími vlivy a působí preventivně proti vzniku vrásek.

Pěnový make-up je skvělou variantou právě pro vás, pokud nemáte v oblibě klasické make-upy a přejete si maximálně přirozený výsledek. Pěnový make-up Lavera nezatíží pleť, nevytváří na ní viditelný nános a je skvělým přípravkem pro každodenní líčení. Jemně podtrhne vaši přirozenou krásu a sjednotí odstín a strukturu pleti.

Báječně se roztírá, jeho aplikace je rovnoměrná. Přírodní složky nevysušují a nedráždí pleť, make-up je vhodný i pro citlivou pokožku. Arganový olej pečuje o pleť a dodává jí dlouhotrvající hydrataci a pocit komfortu po celý den. Make-up tak harmonicky kombinuje optické vylepšení vzhledu pleti s pečujícími benefity. Luxusní skleněné balení se stane ozdobou vašeho toaletního stolku.

 

Sjednocená pleť

Pokud toužíte po krásné a sjednocené pleti bez kompromisů, zvolte lehký pěnový make-up Lavera, který nejen, že zakryje všechny nedokonalosti, ale zároveň má také pečující účinky a příznivý vliv na kvalitu pokožky. Pěnový make-up má jemnou našlehanou konzistenci, která se velice snadno a rovnoměrně nanáší, ať už za použití štětce, houbičky nebo prstů.

Zakrytí nedokonalostí

Make-up má střední krycí schopnost a dokáže efektivně zakrýt kruhy pod očima, drobné pupínky a celkově zdokonalit vzhled pleti. Má také opticky vyhlazující účinky a minimalizuje viditelnost vrásek. Make-up můžete snadno vrstvit a dosáhnout tak silnějšího krytí. Pěnový make-up Lavera nezatěžuje pokožku a udržuje ji komfortně svěží po celý den.

Přirozený vzhled a péče

Výhodou pěnového make-upu je jeho přirozený efekt, který jej činí na pleti takřka neviditelným. Make-up Lavera navíc o pokožku pečuje a nezatěžuje ji přemírou syntetických ingrediencí. Arganový olej a bambucké máslo mají intenzivní vyživující schopnosti a dlouhodobě zvláčňují pokožku, zatímco rostlinné výtažky jí dodávají potřebné vitaminy a stopové prvky. Odstín mandle je vhodný pro středně tmavou a opálenější pleť.

Použití: Make-up aplikujte houbičkou či štětcem a jemně zapracujte do pleti. Můžete jej také pomocí prstů lehce rozetřít a vklepat do pokožky.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Odstín: tmavá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu5

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Na co se připravit s tekutým přírodním make-upem

Namalujte se s přírodou

Primer - zdokonalte svůj make-up

Přírodní krémové make-upy: odstíny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělý / DD 31. 5. 2018 14:26

Dobře se nanáší, odstín perfektně sedí, pleť působí upraveně a pěstěně a je sametově hebká. Vnímám jej i v těchto horkých dnech velmi komfortně, na obličeji se ani nehne - nevpíjí se do záhybů či vrásek, není vůbec viditelné rozhraní mezi tváří a krkem. Cítím se s ním skutečně dobře, není potřeba jej přepudrovat. Doporučuji, velmi vydařený výrobek.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?