Lavera Make-up tekutý 04 med-béžová, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Make-up tekutý 04 med-béžová, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Make-up tekutý 04 med-béžová, Trend Sensitiv 30 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Make-up s kvalitními přírodními ingrediencemi dodává pleti vyživující složky a poskytuje celodenní pocit komfortu. Tento odstín s neutrálním podtónem je vhodný pro středně světlou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Make-up tekutý 04 med-béžová je vhodný především pro středně světlou až střední pleť bez výrazného studeného či teplého podtónu. Poskytuje skvělý základ pro každodenní líčení a vydrží v perfektním stavu až dlouhých deset hodin. Dodává pleti pěstěný vzhled a poskytuje jí pečující benefity v podobě nenasycených mastných kyselin, vitaminů a antioxidantů.

Tekutý make-up Lavera je skvělou variantou v oblasti přírodní dekorativní kosmetiky pro sjednocení pleti a efektivní krytí případných nedokonalostí. Obsahuje kvalitní přírodní ingredience, které zaručí skvělý výsledek bez kompromisů. Hedvábně jemná textura rovnoměrně pokryje pleť a skvěle splyne s její strukturou. Díky tomu netvoří na pokožce hutný nános, ale naopak působí velice přirozeně.

Bambucké a kakaové máslo dodávají pleti vyživující látky, díky kterým make-up nevysušuje a poskytuje pocit komfortu po celý den. Rostlinné výtažky z růže, lípy a slézu zároveň chrání pokožku před škodlivými vlivy vnějšího prostředí a podporují obnovení přirozené kožní bariéry. Inovované odstíny s minerálními pigmenty se dokonale přizpůsobí tónu pleti pro dlouhotrvající bezchybný vzhled.

Klasika v přírodním duchu

Tekutý make-up Lavera je ideální pro milovnice klasických tekutých struktur make-upu, které jsou obecně mezi ženami nejoblíbenější. Tekutý make-up má hedvábně jemnou konzistenci, která se snadno a rovnoměrně roztírá po pokožce a jeho nanesení je velice rychlé. K aplikaci můžete použít jednoduše prsty nebo jej zapracovat do pleti štětcem či navlhčenou houbičkou.

Bezchybný vzhled

Tekutý make-up Lavera můžete libovolně vrstvit a dosáhnou s ním i poměrně vysokého krytí. Je velmi variabilní a krásně sjednotí vzhled vaší pokožky i zakryje drobnější nedokonalosti, jako začervenání, pupínky či barevné nerovnosti. Zároveň ale na pleti nepůsobí jako hutná maska a vytvoří na ní sametovou strukturu, která je přirozená a nechává pokožku dýchat.

Důkladná péče

Make-up obsahuje přírodní ingredience, které pokožce dodávají výživu a zabraňují jejímu vysušování či podráždění během dne. Bambucké a kakaové máslo spolu s arganovým olejem pleť zvláčňují a udržují ji komfortně hydratovanou. Kvalitní minerální pigmenty zaručí nejen perfektní odstín padnoucí vaší pleti, ale zároveň prodlužují výdrž make-upu. Tento odstín je vhodný pro středně světlou pleť s neutrálním podtónem.

Použití: Nanášejte make-up na tvář prsty, štětcem či houbičkou a jemně zapracujte do pleti.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Odstín: tmavá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

10 tipů pro aplikaci tekutého make-upu

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Na co se připravit s tekutým přírodním make-upem

Namalujte se s přírodou

Primer - zdokonalte svůj make-up

Přírodní krémové make-upy: odstíny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?