Nobilis Tilia Makový olej 100 ml

Nobilis Tilia Makový olej 100 ml

Nobilis Tilia Makový olej 100 ml

315
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Za studena lisovaný makový olej vyživuje a chrání pokožku díky vysokému podílu nenasycených mastných kyselin. Olej pečuje o citlivou pleť náchylnou k častému podráždění, alergiím a ekzémům.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný makový olej Nobilis Tilia vyživuje a chrání pokožku celého těla díky vysokému podílu nenasycených mastných kyselin. Olej tak pečuje o citlivou pleť náchylnou k častému podráždění, alergiím a ekzémům. Podobně jako lněný olej i makový olej pleť zjemňuje, vyživuje do hloubky a chrání ji před dehydratací.

Makový olej je bohatý na množství nenasycených mastných kyselin a vitaminu E, silného antioxidantu. Pokožku tak aktivně regeneruje, napomáhá rychlému hojení a zároveň chrání pleť před opětovným poškozením i ztrátou elasticity. Vitamin E pleť chrání před rozšířením zánětů, hojí nedokonalosti a eliminuje projevy předčasného stárnutí.

Jemné makové aroma působí pozitivně i na psychiku, uklidňuje, mírní bolesti hlavy a snižuje negativní dopady stresu. Makový olej je tak vhodný jako masážní olej pro celé tělo, kdy pečuje o pokožku a zároveň také harmonizuje a zklidňuje psychiku.

Péče o citlivou pleť

Jemný makový olej Nobilis Tilia je to pravé pro pleť náchylnou k podráždění či vysušení. Makový olej je velice univerzální a je vhodný pro péči nejen o pokožku obličeje, ale i celého těla. Lehký olejíček se velice dobře roztírá a rychle vstřebává, nezanechává mastný či ulepený pocit, neucpává póry a navrací pleť její přirozenou pružnost a vláčnost. 

Aktivní regenerace

Makový olej je mezi oleji poněkud méně známý, o to víc vás ale překvapí svými schopnostmi. Je mimořádně jemný, proto nezatěžuje ani velmi citlivou pleť a má vysoký obsah pleti prospěšných látek. Makový olej je bohatý na obsah vitaminu E, který je silným antioxidantem, a tak účinně chrání proti stárnutí pleti a zároveň intenzivně podporuje její regeneraci.

Sjednocení a výživa

Vitamin E zároveň pleť dlouhodobě posiluje a chrání. Podporuje obnovu kožních buněk a zanechává pleť revitalizovanou. Makový olej je skvělým přípravkem na pokožku, která je náchylná k podráždění či trpí nějakým kožním onemocněním, jako je například ekzém či atopická dermatitida. Makový olej je rovněž vhodný také pro masáže, kdy uvolňuje unavené svalstvo a zároveň pečuje o pokožku. 

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou navlhčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Tip: Makový olej můžete smíchat s dalšími pečujícími a esenciálními oleji a vytvořit si tak masážní olej podle vlastních preferencí.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

2x DIY s makovým olejem

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Makový olej

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Z deníku BIOOO matky v přípravě: Presumpce zdravého těhotenství

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?