Medikomed Mandle hořká, kosmetický éterický olej 15 ml

Medikomed Mandle hořká, kosmetický éterický olej 15 ml

Značka: Medikomed
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej z hořkých mandlí má blahodárné účinky na pokožku a je vhodný pro všechny typy plet. Je přirozeným afrodiziakem, zmírňuje stres a psychické či fyzické vypětí.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Medikomed Mandle hořká je esenciální olej s jemnou vůní hořkých mandlí, jenž působí na psychické i fyzické aspekty lidského organismu. Oproti sladkým mandlím mají hořké mandle vyšší obsah amygdalinu. Díky vysokému množství antioxidantů a minerálů má mandlový olej blahodárný efekt na pokožku.

Mandlový olej je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé. Zmírňuje podráždění a zarudnutí pokožky. Zároveň také uvolňuje svalové stahy a působí proti křečím. Přináší celkové uvolnění a je vhodným pomocníkem v období zvýšeného fyzického či duševního vypětí.

Éterický olej z hořkých mandlí je často nazýván přírodním afrodiziakem. Kromě toho pomáhá odstranit úzkost a zmírnit negativní dopad stresu na organismus. Pomáhá při nespavosti a nervozitě.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pro rychlý účinek nařeďte éterický olej čistým rostlinným olejem a aplikujte na pokožku. Éterický olej nepoužívejte nezředěný.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu1

Esenciální oleje v péči o pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?