Hanoju Mangostan premium pyré 500 ml

Hanoju Mangostan premium pyré 500 ml

Značka: Hanoju
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Mangostan premium pyré je bohaté na vysoký podíl vitaminu C, antioxidantů, flavonoidů, zdravých cukrů a také vlákniny. Zlepšuje schopnost regenerace organismu i pokožky, navozuje pocit plného žaludku.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Mangostan premium pyré Hanoju je bohaté na vysoký podíl vitaminu C, antioxidantů, flavonoidů, zdravých cukrů a také vlákniny. Díky tomu má posilující účinky na celý organismus, zlepšuje celkovou schopnost regenerace těla i pokožky.

Pyré z mangostanu obsahuje množství antioxidantů, vitaminů, minerálních látek a vlákniny. Je skvělým doplňkem při léčbě zánětů, nejčastěji horních cest dýchacích či močových cest, pomáhá i při střevních potížích, ekzémech a špatně se hojících rankách. Urychlí průběh nachlazení či virózy, ulevuje od bolesti a snižuje horečku.

Vysoký podíl vlákniny způsobuje pocit zasycení, zaplní žaludek a je tak vhodným pomocníkem při redukčních dietách či při problémech s přejídáním. Navíc dodá tělu potřebné živiny, takže organismus nestrádá.

Dávkování: Před použitím protřepejte. 30-50 mililitrů pyré užívejte jednou až dvakrát denně. Rozmíchejte v malém množství tekutiny. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 1 měsíce.

Upozornění: Doplněk stravy není vhodný pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu1

Co dát veganům pod stromeček?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?