Nobilis Tilia Olej po porodu 20 ml

Nobilis Tilia Olej po porodu 20 ml

Nobilis Tilia Olej po porodu 20 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
235
222
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Masážní olej Auriel pomáhá při zavinování dělohy a zvyšuje elasticitu pokožky díky obsahu pečujících olejů. Je obohacen o množství éterických olejů, které harmonizují hladinu ženských hormonů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Masážní olej Auriel Nobilis Tilia pomáhá při zavinování dělohy a zároveň zvyšuje elasticitu pokožky díky obsahu pečujících olejů. Navíc je obohacen o množství éterických olejů, které mají pečující a protizánětlivé účinky, ale také harmonizují hladinu ženských hormonů a navozují pocit pohody.

Základ oleje Auriel je tvořen mandlovým olejem, který je bohatý na množství živin a vitaminů. Obzvlášť významný je vitamin E, silný antioxidant, který pokožku posiluje, tonizuje a chrání ji před dehydratací. Olej v kombinaci s bambuckým máslem pokožku zjemňuje a navrací jí ztracenou elasticitu.

Růžový olej pečuje nejen o pokožku, ale také o mysl. Vůně růže má obzvláště na ženy skvělé zklidňující účinky a harmonizuje psychiku. Esenciální oleje z pelargonie a šalvěje nejen zklidňují tělo i mysl, ale zároveň pečují o pokožku, chrání ji před podrážděním i vznikem drobných zánětů. Masážní olej je skvělým pomocníkem pro ženy po porodu, stabilizuje hladinu hormonů a snižuje intenzitu poporodních stahů dělohy.

Bohatá péče

Pokožka v těhotenství je velmi namáhána, napíná se a může velice snadno popraskat a či se vysušit. Tento masážní olej Auriel nejen, že pečuje o pokožku během těhotenství, ale je skvělou podporou rovněž po porodu, neboť pomáhá zavinování dělohy a ulevuje při nepříjemných bolestech, pocitu napětí a stazích dělohy. Díky esenciálním olejům pak rovněž pečuje o vaši psychiku díky jemné květinové vůni.

Pružná a pevná pokožka

Právě masáž s olejem je skvělým způsobem, jak zachovat pokožku pružnou v průběhu celého těhotenství i po porodu. Díky pravidelným masážím si pokožka lépe zvyká na změny objemu a udržuje se pevná a pružná. Olejíček je vhodný na pokožku celého těla včetně problematických partií, chrání proti vysušení pokožky a působí preventivně proti vzniku strií.

Šetrné složení

Masážní olej Auriel obsahuje pouze přírodní složky a nezatěžuje vaše tělo syntetickými ingrediencemi, parfemací či konzervanty. Přírodní oleje pečují o pokožku šetrně, ale účinně a zanechávají ji dokonale jemnou. Jemný meruňkový olej dodává pleti hloubkovou výživu a zjemňuje, zatímco bambucké máslo posiluje hydrataci a vyhlazuje. Pelargoniový olej má zklidňující účinky a květová vody z růže podporuje regeneraci pleti a její celkovou revitalizaci.

Použití: Před použitím protřepejte. Pár kapek oleje aplikujte na pokožku bříška a lehkou masáží rozetřete. Aplikujte podle potřeby, nejlépe několikrát denně.

Upozornění: Případná sedlina je tvořena bambuckým máslem a v žádném případě není na závadu.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Příprava na přirozený porod

Snadnější porod s éterickými oleji

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?