Saloos Masážní olej relax 50 ml

Saloos Masážní olej relax 50 ml

Saloos Masážní olej relax 50 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
157
147
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Olej je určený k relaxaci po dlouhém a náročném dni. Zklidňuje organismus, uvolňuje mysl a dopřává tělu regeneraci po duševní i fyzické námaze. Navozuje dobrou náladu a napomáhá k lepšímu spánku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový a masážní olej Relax od Saloos přináší uvolnění a uklidnění při nadměrném duševním a fyzickém vypětí. Vyvážená kombinace esenciálních olejů má příznivé účinky při napětí, stresu a únavě.

Bergamot, růžové dřevo a citronová tráva působí aromaterapeuticky na naše smysly a uvolňují. Napomáhají obnovení energie pro nový den, zkvalitňují fyzický i duševní odpočinek. Blahodárně působí na celkovou kondici organismu. Olej uvolňuje také svaly, přivolává spánek a navozuje dobrou náladu.

Mix pěti rostlinných olejů, meruňkový, slunečnicový, makadamiový, mandlový a sezamový, pečuje o pokožku, regeneruje a uzamyká hydrataci. Pravidelné používání zvláčňuje a vyživuje unavenou pokožku celého těla.

Pro dokonalou relaxaci

Saloos Masážní olej Relaxace prospívá vaší pokožce, udržuje ji zdravě prokrvenou a dokonale vláčnou. Pravidelná masáž pokožky krouživými pohyby podporuje mikocirkulaci v pokožce i svalstvu, čímž stimuluje přirozené regenerační procesy, podporuje hojení a zároveň také posiluje tok krve a lymfy. Masážní olej Saloos tak udržuje vaši pokožku pružnou a vláčnou a zároveň umocňuje odpočinek.

Přírodní oleje

Masážní olej Saloos neobsahuje silikony, minerální olej či další syntetické ingredience, jež pokožku zbytečně zatěžují a nemají na ni žádný příznivý vliv. Masážní olej se tak skládá z vyvážené směsi rostlinných olejů ve vysoké kvalitě, jež navzájem podporují své účinky a masáž s nimi je velice příjemná. Olej skvěle klouže po pokožce a umocňuje samotný relaxační a prokrvující efekt masáže.

Pružná a vitální pokožka

Přírodní oleje nejen usnadňují samotnou masáž, ale mají také skvělý účinek na kvalitu pokožky. Masáže s masážními olej podporují tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce, čímž jí navracejí její přirozenou pružnost. Mandlový olej zároveň podporuje regeneraci pokožky, je vhodný i na citlivou pleť a pomáhá udržet pokožku hydratovanou.

Účinné uvolnění

Masážní olej Relax je to pravé pro vaše chvilky odpočinku a má silný relaxační potenciál. Uvolňuje unavené svalstvo, pomáhá vám odplavit starosti a tenzi běžného dne a pomůže vám obnovit fyzické i duševní síly. Jeho použití je vhodné zejména při stresu a tělesné či duševní námaze. Makadamový olej hloubkově vyživuje pokožku a olej meruňkový je bohatý na cenné antioxidanty. 

Použití: Olej využijte pro relaxační a uvolňující masáž. Malé množství naneste na pokožku a důkladně vmasírujte. Uklidněte svou mysl a nechte působit éterické oleje, které zklidňují a zlepšují náladu.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Akupresura a akupunktura

Aromaterapie pro děti

Jaká je skutečná síla léčivého doteku?

Masáže od Saloosu

Masážní oleje

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?