Natura Siberica Maska pro zpevnění a růst vlasů 370 ml

Natura Siberica Maska pro zpevnění a růst vlasů 370 ml

Natura Siberica Maska pro zpevnění a růst vlasů 370 ml

(3 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Maska pro zpevnění vlasů a posílení jejich růstu napomáhá jemným třepícím se vlasům ke kvalitnější struktuře a rychlejšímu růstu. Rostlinné extrakty vlasy posílí a dodají pružnost a jemnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Maska pro zpevnění vlasů a posílení jejich růstu Natura Siberica napomáhá jemným třepícím se vlasům ke kvalitnější struktuře a rychlejšímu růstu. Obsažené rostlinné extrakty vlasy posílí a zároveň jim dodají pružnost a jemnost. Vlasy tak budou hebké a vyživené.

O obnovení suchých roztřepených konečků se postará organický olej z lopuchu, který vlas uhlazuje a zaceluje. Olej také dodává vlasům sílu a lesk a podporuje jejich zdravý růst.

Vlasy jsou posíleny díky výtažkům z klanoprašky dalekovýchodní a pelyňku arktického. Ty vlasy chrání před nepříznivými vnějšími vlivy a dodávají vitaminy a výživné látky. Díky obsahu heřmánku jsou vlasy jemnější a snadno rozčesatelné. Heřmánek také pečuje o vlasovou pokožku, zklidňuje ji, vyživuje a brání jejímu vysušování.

Extra péče pro jemné vlasy

I jemné vlasy mohou být poškozené a namáhané. Dopřejte jim proto něco navíc pomocí této masky. Intenzivně vyživující složení masky pomáhá opravit strukturu vlasů a celkově je posílit. Maska ale zároveň vlasy nezatěžuje ani neumastí, naopak zachová jejich přirozený objem a vzdušnost. Regenerační maska na vlasy pomáhá napravit již existující poškození vlasů a zároveň vlasy chrání před vnějšími vlivy. 

Regenerace a posílení

Tato maska na vlasy s obsahem přírodních olejů a výtažků z bylinek ze sibiřské přírody navrací vlasům pružnost a sílu. Její složení je ovšem zcela nezatěžující a zachovává objem vlasů a jejich vzdušnost. Masku ocení zejména slabé a poškozené vlasy, které se snadno lámou a třepí. Maska jim dodá extra výživu, zregeneruje je a vrátí je do kondice. 

Objem i výživa

Maska obsahuje organický olej z lopuchu, který pečuje o dostatečnou výživu vlasů a dopřává jim intenzivní regeneraci. Lopuchový olej opravuje strukturu vlasového vlákna, a tím navrací vlasům hebkost a lesk. Posílení vlasům dodává výtažek z klanoprašky a pelyňku arktického, díky čemuž jsou vlasy lépe chráněné před poškozením. Heřmánek pak zklidňuje vlasovou pokožku a rovněž podporuje regeneraci vlasů.

Použití: Masku naneste rovnoměrně na čisté vlhké vlasy a nechte působit alespoň po dobu 10-15 minut. Poté vydatně opláchněte vlažnou vodou a vlasy upravte podle zvyku. Aplikujte alespoň 1x týdně.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Produktové řady: Natura Siberica Sauna & Spa

Typy vlasů: poškozené vlasy, suché vlasy, vypadávající vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Jako v lázních s Natura Siberica

Klanopraška čínská chrání játra, utiší bolest a dodá energii

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Natura Siberica Sauna & Spa

Nenašli jste to pravé? Co tohle?