Logona Maska relaxační, Bio Růže

Logona Maska relaxační, Bio Růže

Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE, ECO CONTROL
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dopřejte stresované a podrážděné pleti extra péči v podobě relaxační masky s růží a Aloe vera. Kombinace olejů a rostlinných másel dodává pleti tolik potřebnou výživu a hydrataci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dopřejte své stresované a podrážděné pleti extra péči v podobě relaxační masky s bio růží a Aloe vera od firmy Logona. Kombinace panenských olejů a rostlinných másel dodává pleti tolik potřebnou výživu a hydrataci. Výtažky z růže pleť zklidňují a zvyšují její přirozenou imunitu. Maska je díky svému velice jemnému, ale zároveň na účinné látky bohatému složení vhodná i pro tu nejnáročnější vysušenou, citlivou, či zralou pleť.

Jojobový olej je unikátní svým složením, které je téměř identické s kožním mazem. Díky tomu je pokožce přirozený, velmi dobře se vstřebává, a je tak schopen vyživovat opravdu do hloubky. Mandlový olej je velice výživný, ale zároveň působí velmi jemně. Díky tomu nepodráždí ani přecitlivělou a vysušenou pleť. Spolu s jojobovým olejem se podílejí na obnově přirozené kožní bariery, které chrání pokožku před nepříznivými vlivy.

Bambucké a kakaové máslo jsou velmi bohaté na regenerační vitaminy, nenasycené mastné kyseliny a další antioxidační látky. Pleti kromě řádného promaštění dopřejí i výtečnou regenerační kúru. Pomáhají zmizíkovat první vrásky, drobné linky a další projevy stárnutí. Šťáva z Aloe vera pleť hydratuje, zklidňuje, zmírňuje začervenání a pomáhá urychlovat hojení drobných ranek a prasklin. Výtažek z damascénské růže přináší blahodárnou úlevu při pocitech svědění a pálení a pomáhá navyšovat přirozenou obranyschopnost pleti.

Použití: Naneste 1-2 krát týdně na očištěnou pleť obličeje. Vynechejte okolí očí a úst. Nechte působit 10-15 minut a opláchněte dostatečným množstvím teplé vody.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Bio Rose, Logona Face Care

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Z blogu1

Růže

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?