Chios Mastichový pudr s inulinem, Chios Mastic Powder with Inulin 60 g

Chios Mastichový pudr s inulinem, Chios Mastic Powder with Inulin 60 g

Značka: Chios
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

země původu značky: Řeckocharakteristika značky: Asociace pěstitelů Chios Masticha byla založena v roce 1938 jako povinné sdružení zemědělských družstev dle zákona 1390 a pro zahraničí představuje osobu, která převzala veškerou zodpovědnost za využívání Chios Mastichy v Řecku. Je to kolektivní reprezentativní orgán 20 primárních družstev založených ve 24 mastichových vesnicích (Mastihohoria) na ji

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
země původu značky: Řecko
charakteristika značky: Asociace pěstitelů Chios Masticha byla založena v roce 1938 jako povinné sdružení zemědělských družstev dle zákona 1390 a pro zahraničí představuje osobu, která převzala veškerou zodpovědnost za využívání Chios Mastichy v Řecku. Je to kolektivní reprezentativní orgán 20 primárních družstev založených ve 24 mastichových vesnicích (Mastihohoria) na jihu ostrova Chios. Dnes má Asociace pěstitelů Chios Masticha přibližně 4850 členů a je jednou z největších organizací v North Aegean periphery. Masticha (nebo také mastix, mastic, mastik, mastika) je unikátní přírodní produkt , který se získává ze stromu Pistacia lentiscus (Řečík lentišek) na řeckém ostrově Chios. Již od středověku je masticha známá jako prostředek na bělení zubů, vonný dech a také pro léčbu žaludečních potíží. V současnosti se masticha nejenom žvýká v surové podobě a jako přísada ve žvýkačkách, ale je využívána ve středomořské gastronomii, v kosmetice a v lékařství. Vzhledem k jedinečnosti mastichy právě z ostrova Chios je označení Masticha Chiu uznáno jako Chráněné označení původu Evropské unie (PDO).

kontakt na výrobce:
1. K. MONOMACHOU str
P.O.BOX 110
82100 Chios
Greece
www.gummastic.gr

Chios Masticha nabízí unikátní přírodní produkt, který dokáže bělit zuby a osvěžit dech a zároveň má pozitivní účinky také na trávení. Pryskyřice masticha má svůj původ v Řecku a využívá se nejen ve středomořské gastronomii, ale i v kosmetice či lékařství.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka

Výrobce: Notia, spol. s r. o., Blanická 553/16 , Praha 2, Česká republika

Z blogu2

Masticha - přírodní zázrak z ostrova Chios

Recenze: Žvýkat s mastichou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: