Simon Levelt Maté

Simon Levelt Maté

Značka: Simon Levelt
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Národní nápoj Latinské Ameriky. Revitalizační bylinný čaj s malým obsahem kofeinu.certifikáty: SKAL, ABvhodné pro: vnitřní užíváníkonzistence: suchábarva: hnědábalení: 10 nálevových sáčků v papírovém přebalupoužití: Jeden nálevový sáček Vám vystačí na hrneček čaje. Zalijte horkou vodou, nechte vyluhovat 2-4 minuty. Udělejte si pohodlí a relaxujte u šálku výtečného čaje.složení: cesmína paraguayská

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Národní nápoj Latinské Ameriky. Revitalizační bylinný čaj s malým obsahem kofeinu.

certifikáty: SKAL, AB
vhodné pro: vnitřní užívání
konzistence: suchá
barva: hnědá
balení: 10 nálevových sáčků v papírovém přebalu

použití: Jeden nálevový sáček Vám vystačí na hrneček čaje. Zalijte horkou vodou, nechte vyluhovat 2-4 minuty. Udělejte si pohodlí a relaxujte u šálku výtečného čaje.
složení: cesmína paraguayská

země původu značky: Nizozemí
charakteristika značky: Simon Levelt - káva a čaj od roku 1817, to jsou dvě století řemeslné zručnosti. Vše začalo v docích města Amsterdam, kde v roce 1817 otevřel Simon Levelt malý krámek prodávající zboží z kolonií. On byl tím kdo prodával nejlepší kávu a čaj ze zámoří. Téměř dvě století poté můžete spatřit změnu z tohoto malého krámku v mezinárodně uznávanou pražírnu a balírnu kávy a obchod s čajem. Tento obchod byl po šest generací předáván z otce na syna (dceru). U Simon Levelt se v maximální míře snaží nakupovat syrové kávové boby a čajové listy přímo od farmářů, kteří je pěstují. To znamená, že s farmáři, s kterými budují úzké vztahy po mnoho let, ti mohou počítat s odpovídající cenou, která odpovídá podmínkám Fair Trade (slušného obchodu). Nejvyšším zájmem je společnost s trvale udržitelným rozvojem a to pro Simon Levelt znamená čistě přírodní produkci (Organic Farming). U běžných metod produkce se používají umělá hnojiva a chemické pesticidy či jiné rostliny chránící prostředky. Toto nemá pouze ničivé účinky na půdu, ale také ohrožují zdraví pracovníků v zemědělství, čistotu spodních vod i povrchových vodních toků. Čistě přírodní cestou produkovaná káva i čaj si uchovávají aroma, takové jaké skutečně mají mít a jak bylo vnímáno po mnoho staletí našimi předky, bez možnosti ohrožovat zdraví pracovníků přicházejících do styku s rostlinami či produkty, ale i Vás konzumentů.

kontakt na výrobce:
Simon Lévelt Koffiebranderij en Theehandel
A.Hofmanweg 3
2031 BH Haarlem
Netherlands
www.simonlevelt.nl

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Simon Lévelt Koffiebranderij en Theehandel, A.Hofmanweg 3 , 2031, BH Haarlem, Nizozemí

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: