Laboratoires Vitarmonyl Mateří kašička

Laboratoires Vitarmonyl Mateří kašička

Zboží je trvale vyřazeno.

Mateří kašička je látka produkovaná včelami mezi 5. až 14. dnem jejich života. Touto látkou jsou krmeny první 3 dny včelí larvy vybrané na místo královny a dále zvolená královna po celý její život. Tento včelí produkt je velice cenná a vzácná látka, jež obsahuje všechny nezbytné živiny pro organismus (aminokyseliny, vitamíny, minerály, stopové prvky…). Tato unikátní kombinace látek pomáhá bojovat

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Mateří kašička je látka produkovaná včelami mezi 5. až 14. dnem jejich života. Touto látkou jsou krmeny první 3 dny včelí larvy vybrané na místo královny a dále zvolená královna po celý její život. Tento včelí produkt je velice cenná a vzácná látka, jež obsahuje všechny nezbytné živiny pro organismus (aminokyseliny, vitamíny, minerály, stopové prvky…). Tato unikátní kombinace látek pomáhá bojovat proti únavě a zlepšuje fyzický i duševní výkon. Zároveň zvyšuje přirozenou obranyschopnost a odolnost organismu. Mateří kašička nejenže zpomaluje projevy stárnutí a působí příznivě na pokožku, tak je i vhodným pomocníkem při léčbě nejrůznějších onemocnění, zklidňuje a příznivě působí na psychiku, pomáhá proti depresi, astmatu, ekzémech, žaludečních vředech, zlepšuje funkci jater a je prospěšná po mozkové příhodě nebo prodělaném infarktu.

certifikáty:
vhodné pro: vnitřní užívání
konzistence: kapsle
barva: žlutá
balení: skleněný obal, papírový přebal

použití: Užívejte 1 kapsli denně.
- posíluje obranyschopnost organismu
- v období vyššího psychického zatížení - proti depresi
- při ekzémech
- proti astmatu
- při žaludečních vředech
- po prodělaném infarktu nebo mozkové příhodě
- pro zpomalení přirozených procesů stárnutí pleti
složení: kapsle (želatina, stabilizátor: glycerol), sójový olej, mateří kašička (24 %), med, zahušťující látka: včelí vosk, emulzifikátor: sójový lecitin
1 kapsle obsahuje 200 mg mateří kašičky


země původu značky: Francie
charakteristika značky: Laboratoře Vitarmonyl byly založeny roku 1994 se sídlem ve měste Montaigu nacházejícím se v malebném kraji Vendée. Již od počátku si kladou hlavní závazek: zpřístupnit co největší počet svých potravních doplňků té nejvyšší kvality na co největší ploše. Samozřejmostí je dát přednost přírodním účinným látkám, jež projdou nejpřísnějším výběrem. Výroba i kontrola probíhá pod farmaceutickým dohledem. Cílem je zjistit ten nejlepší poměr mezi kvalitou, cenou a délkou užívání. Laboratoře Vitarmonyl jsou pobočkou skupiny Ponroy Santé, představující průkopníka a vedoucího činitele výroby potravních doplňků ve Francii.

kontakt na výrobce:
Laboratoires Vitarmonyl
Parc d'Activité Sud Loire
BP1212
85612 Montaigu Cedex
France
www.vitarmonyl.com

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: