LadyCup Menstruační kalíšek L (větší), růžová guava 1 ks

LadyCup Menstruační kalíšek L (větší), růžová guava 1 ks

Značka: LadyCup
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Menstruační kalíšek LadyCup je vyroben z nejkvalitnějšího německého lékařského silikonu a je schválen Státním zdravotním ústavem ČR. Je dodáván společně s látkovým sáčkem ze 100% bavlny. Ke každému barevnému typu kalíšku je jiný sáček. LadyCup má zcela hladký povrch (vnější i vnitřní), což usnadňuje jeho čištění. Ve spodní části kalíšku a na stopce jsou vystouplé tečky pro snadnější vyjmutí. Lady

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Menstruační kalíšek LadyCup je vyroben z nejkvalitnějšího německého lékařského silikonu a je schválen Státním zdravotním ústavem ČR. Je dodáván společně s látkovým sáčkem ze 100% bavlny. Ke každému barevnému typu kalíšku je jiný sáček. LadyCup má zcela hladký povrch (vnější i vnitřní), což usnadňuje jeho čištění. Ve spodní části kalíšku a na stopce jsou vystouplé tečky pro snadnější vyjmutí. LadyCup se vyrábí v čiré variantě a v několika barevných variantách. Každý rok jsou také uvedeny limitované barevné série. Nevýhodou může být, že díky jen drobným vystouplým tečkám na stopce kalíšku, může být těžší kalíšek vyjmout, protože je více kluzký.

Velikost LadyCup L je doporučena ženám, které již prodělaly porod vaginální cestou a také pro všechny ženy po pětadvaceti. Má průměr 46 mm a délku 53 mm, obsah kalíšku je 34,3 ml.

barva: růžová
balení: papírový obal

použití: Kalíšek LadyCup je zakončen asi 13 mm dlouhou stopkou pro snadnější vyjmutí. Zkraťte si stopku na Vám vyhovující délku. Je možné stopku i zcela odstřihnout. Doporučujeme stopku zkracovat postupně, než najdete vhodnou délku. Pozor na poškození spodní části kalíšku. Výrobce doporučuje vyprazdňovat kalíšek v závislosti na síle menstruace přibližně 2-5 krát denně.

země původu značky: EU
charakteristika značky: LadyCup Vám nabízí nejmodernější výrobek dámské intimní hygieny. Vaše období menstruce bude nyní mnohem příjemnější. LadyCup je spojením optimálního tvaru a velmi kvalitního materiálu. Jedná se o lékařský vysoce kvalitní silikon. Použitý materiál má všechny nezbytné certifikáty pro použití v lékařství. Výroba kalíšků probíhá ve speciálně čistém prostředí, které splňuje tu nejvyšší kvalitu.

kontakt na výrobce:
Jaguara, s.r.o.
Jeruzalemská 5
110 00 Praha 1
Czech Republic
www.ladycup.eu

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Jaguara, s.r.o., Truhlářská 1108/3 , 110 00 , Praha 1, Česká republika

Z blogu3

Intimní potřeby bez chemie

Menstruační kalíšek jako ekologická varianta při menstruaci

Menstruační kalíšky: V čem vězí jejich oblíbenost?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?