Lunette Menstruační kalíšek model 1 (menší), clear 1 ks

Lunette Menstruační kalíšek model 1 (menší), clear 1 ks

Lunette Menstruační kalíšek model 1 (menší), clear 1 ks

(1 hodn.)
Značka: Lunette
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čirý menstruační kalíšek v menší velikosti 1 je pohodlnou ochranou během menstruace pro mladé dívky a ženy se slabým či středně silným krvácením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Čirý menstruační kalíšek Lunette v menší velikosti 1 je pohodlnou ochranou během menstruace pro mladé dívky a ženy se slabým či středně silným krvácením. Kalíšek je vyroben z měkkého odolného silikonu, který je pohodlný a zároveň dokáže spolehlivě ochránit před protečením menstruační krve. Kalíšek je nejenom pohodlnýale také praktický a ekologický, neboť vám při správném zacházení vydrží sloužit téměř 10 let.

Menstruační kalíšek je vyroben z antibakteriálního lékařského silikonu, který spolehlivě zachytává menstruační krev uvnitř těla. Použití kalíšku je mnohem pohodlnější a hygieničtější, než užití klasických hygienických potřeb, neboť při manipulaci s kalíškem nepřijdete do styku s krví. Navíc, antibakteriální úprava kalíšku zabrání přemnožení bakterií v pochvě a napomáhá tak předcházet vzniku mykóz i jiných gynekologických obtíží.

Malý kalíšek Lunette 1 je vhodný pro mladé ženy a dívky, které nemají pravidelný pohlavní styk, či mají slabou až středně silnou menstruaci. Kalíšek dokáže pojmout až 25 mililitrů krve, má průměr 41 milimetrů a délku včetně stopky 47 milimetrů. Až se naučíte s kalíškem bezproblémově manipulovat, můžete stopku zkrátit či úplně odstranit, abyste dosáhla co největšího pohodlí.

Použití: Kalíšek zmáčkněte současně palcem a ukazováčkem a v podřepu ho zaveďte do pochvy tak, aby byl celý dolní okraj kalíšku schovaný v pochvě. Dobře zavedený kalíšek není v těle cítit. Kalíšek opět vyjmněte a vyprázdněte po zhruba 4- 5 hodinách, nejpozději však po 12 hodinách. Během menstruace není kalíšek nutné opakovaně vyvařovat či mýt mýdlem, postačí ho opláchnout teplou vodou.

Upozornění: Vždy před začátkem nového menstruačního cyklu vyvařte kalíšek v horké vodě či sterilizujte v mikrovlnce. Při zavádění i vyjímání kalíšku dbejte na důkladnou hygienu rukou.

Značka Lunette nabízí menstruační kalíšky, které jsou hypoalergenní a vydrží až 10 let. Jsou dostupné ve dvou velikostech. V nabídce najdete také mycí gel.

Výrobce: Lunette, Kopsamontie 138 , 35540, Juupajoki, Finsko

Podrobné složení produktu

Obal: látkový

Přebal: papírový

Složení:

Lékařský silikon
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Intimní potřeby bez chemie

Jak správně vybrat menstruační kalíšek

Menstruační kalíšek jako ekologická varianta při menstruaci

Menstruační kalíšky: V čem vězí jejich oblíbenost?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Ideální / Tereza 29. 7. 2015 20:16

Po probourání hloupých předsudků jsem se odhodlala k nákupu Lunette 1 (vzhledem ke sportovnímu založení a před dětmi) a jsem z něj nadšená. Po počátečním získání cviku (jedna perioda) jsem zkrátila stopku na třetinu a už na něj nedám dopustit. Precizní provedení výlisku, parádně sedí (vůbec o něm nevím), dírky pro zrušení podtlaku jsou výše, takže i objem je o maličko větší než u ostatních (\"jedničkových modelů\") .. dokonce výběr z několika barev - navíc pociťuji s kalíškem menší bolesti, než při používání tamponů .. prostě paráda :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: látkový

Přebal: papírový

Složení:

Lékařský silikon
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?