Me Luna Menstruační kalíšek růžový Soft 1 ks

Me Luna Menstruační kalíšek růžový Soft 1 ks

(3 hodn.)
Značka: Me Luna
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Menstruační kalíšek je díky rýhovanému povrchu a několika různým zakončením poskytuje pohodlnou manipulaci pro ženy, které nejsou na tuto hygienickou pomůcku plně zvyklé.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Prosíme, při nákupu menstruačního kalíšku MeLuna Soft zadejte do poznámky k objednávce Vámi vybranou velikost (S, M, L) a typ zakončení (basic, stopka, očko, kulička). Skladem máme pouze variantu Soft. Varianty Classic a Sport jsou pouze na objednávku. Děkujeme. Na ukázkové fotografii je kalíšek basic, vel. L.

Menstruační kalíšek MeLuna Soft díky rýhovanému povrchu a několika různým zakončením poskytuje pohodlnou manipulaci pro ženy, které nejsou na tuto hygienickou pomůcku plně zvyklé. Kalíšek je vyroben z TPE (termoplastického elastomeru) běžně používaného pro výrobu dětských dudlíků. Materiál je měkký, ale zároveň spolehlivý a funkční.

Narozdíl od většiny kalíšků je MeLuna Soft vyroben z termoplastu, který je oproti silikonu levnější. V praxi ale nepoznáte rozdíl, zda je kalíšek silikonový či nikoliv. Termoplast je stejně jako silikon antibakteriální, spolehlivě přilne k poševní stěně, kde zachytává krev. Použití kalíšku je pohodlnější a hygieničtější než v případě tamponů, jelikož se během manipulace s kalíškem nedostanete do styku s krví. Navíc, antibakteriální úprava zabrání množení bakterií v pochvě, a předchází tak vzniku mykóz.

Kalíšek MeLuna Soft lze pořídit se zakončením ve tvaru klasické stopky, kuličky či očka. Obzvlášť poslední dvě varianty usnadní manipulaci s kalíškem ženám, které doposud nemají velké zkušenosti. U MeLuna můžete vybírat ze čtyř velikostí. Velikost S je určena pro mladé dívky, pro ženy, které nemají pravidelný pohlavní styk či mají slabou menstruaci. Velikost M padne ženám do 25 let věku, které doposud nerodily či rodily císařským řezem a mají středně silnou menstruaci. Velikost L je vhodná pro ženy se silnější menstruací. Padne ženám před porodem i těm po porodu, pokud jsou drobnější postavy či aktivně sportují. Největší velikost XL je určena pro všechny ženy po porodu a pro ženy se silnou menstruací.

Použití: Kalíšek zmáčkněte současně palcem a ukazováčkem a v podřepu ho zaveďte do pochvy tak, aby byl celý dolní okraj kalíšku schovaný v pochvě. Dobře zavedený kalíšek není v těle cítit. Kalíšek opět vyjmněte a vyprázdněte po zhruba 4- 5 hodinách, nejpozději však po 12 hodinách. Během menstruace není kalíšek nutné opakovaně vyvařovat či mýt mýdlem, postačí ho opláchnout teplou vodou.

Upozornění: Vždy před začátkem nového menstruačního cyklu vyvařte kalíšek v horké vodě či sterilizujte v mikrovlnce. Při zavádění i vyjímání kalíšku dbejte na důkladnou hygienu rukou.

Me Luna je značkou německých menstruačních kalíšků a yoni vajíček. Menstruační kalíšky jsou vyrobeny z hypoalergenního materiálu, vhodné pro každou ženu. Vybírat můžete ze dvou velikostí a různých zakončení. 

Výrobce: Me Luna, Industriestr. 7 , 91710, Gunzenhausen, Německo

Podrobné složení produktu

Obal: látkový

Složení:

Termoplastický elastomer
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Intimní potřeby bez chemie

Jak správně vybrat menstruační kalíšek

Jak stárne Berlíňanka

Letní festivaly s bio kosmetikou? Jde to!

Menstruační kalíšek jako ekologická varianta při menstruaci

Menstruační kalíšky: V čem vězí jejich oblíbenost?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Obal: látkový

Složení:

Termoplastický elastomer
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?