Nobilis Tilia Meruňkový olej 100 ml

Nobilis Tilia Meruňkový olej 100 ml

Nobilis Tilia Meruňkový olej 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný olej z meruňkových jader je bohatý na množství živin, které dodávají pokožce zdravý pěstěný vzhled. Díky lehké konzistenci je vhodný pro všechny typy pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný olej z meruňkových jader Nobilis Tilia je bohatý na množství živin a vitaminů, které dodávají pokožce zdravý pěstěný vzhled, aniž by ji zbytečně zatěžovaly či dokonce ucpávaly. Díky lehké konzistenci je olej vhodný pro všechny typy pleti včetně té nejcitlivější dětské, podporuje její hydrataci a zároveň ji zklidňuje a zjemňuje.

Meruňkový olej obsahuje množství nenasycených mastných kyselin, díky čemuž se velice dobře vstřebává do hlubších vrstev pokožky, bohatě ji vyživuje, zklidňuje, hydratuje, a přitom zbytečně nemastí. Olej dále obsahuje vysoký podíl vitaminů A a E, které pleť aktivně regenerují, zklidňují a chrání před opětovným podrážděním. Vzhledem k těmto vlastnostem je meruňkový olej velice dobře snášen všemi typy pleti, včetně té nejcitlivější dětské či suché.

Olej pokožku regeneruje, zjemňuje, vyživuje a chrání ji před opětovným podrážděním i vznikem alergií. Díky vysokému obsahu vitaminů a nenasycených mastných kyselin je o pokožku celého těla bohatě postaráno.

Pro krásnou a zdravou pokožku

Meruňkový olej Nobilis Tilia je vysoce kvalitní za studena lisovaný jednodruhový olej bez dalších přidaných ingrediencí, parfemace či syntetických konzervantů. Díky své univerzálnosti je vhodný pro péči doslova od hlavy k patě. Je vhodný jak pro pokožku obličeje, tak celého těla, a dokonce i vlasů. Uspokojí všechny typy pleti, kterým přinese šetrnou a vydatnou péči. 

Jemná péče

Meruňkový olej je velice lehký a šetrný, je vhodný i pro pleť náchylnou k podráždění. Olej z meruňkových jadérek je vhodný i pro citlivou pokožku, kterou nezatěžuje. Neucpává póry, je nekomedogenní a vaši pokožku nezmastí, je proto určen i pro každodenní péči o pokožku mastnější či problematickou. Při nanášení na vlhkou pokožku je možné jej použít i pod make-up.

Regenerace a výživa

Meruňkový olej podporuje přirozené regenerační procesy v pokožce a dodává jí zdravý zářivý vzhled. Podporuje obnovu buněk a udržuje pokožku mladistvou a vláčnou. Olej se rychle vstřebává a nezanechává za sebou mastný povlak. Meruňkový olej díky jeho lehké konzistenci můžete použít také pro míchání s jinými hustšími oleji. 

Péče o všechny typy pleti

Meruňkový olej má také zklidňující účinky, zmírňuje podráždění či zarudnutí citlivé pleti a zanechává ji vláčnou a hebkou. Ulevuje od nepříjemného pnutí a pomáhá uzamykat hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky. Zároveň díky vitaminům A a E bojuje proti stárnutí pokožky a zachovává dlouhodobě svěží vzhled pleti. Lze jej použít také jako vlasový zábal, který dodá lesk a pružnost suchým a poškozeným vlasům.  

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou navlhčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Tip: Olej můžete používat čistý nebo jej smíchat s jiným pečujícím či éterickým olejem.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro těhotné

DIY PRO ZAČÁTEČNÍKY

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Z deníku BIOOO matky v přípravě: Ekologické přebalování

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?