Weleda Baby Měsíčková koupel s bylinami 200 ml

Weleda Baby Měsíčková koupel s bylinami 200 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Nepěnivá koupel s bylinkami pečuje o citlivou pokožku miminka a zároveň uklidňuje a navozuje příjemný pocit únavy. Bylinné výtažky přirozenou cestou pokožku chrání a podporují její ochrannou funkci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu12
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nepěnivá Měsíčková koupel s bylinkami Weleda pečuje o citlivou pokožku miminka a zároveň uklidňuje a navozuje příjemný pocit únavy. Bylinné výtažky přirozenou cestou pokožku chrání a podporují její ochrannou funkci. Příjemná bylinková vůně ukolébává miminko ke spánku a zároveň podporuje zdraví jeho dýchacích cest.

Obsažený výtažek z měsíčku lékařského jemnou dětskou pokožku zklidňuje a chrání ji před vznikem opruzenin a zánětů. Zároveň ji zjemňuje a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy.

Extrakt z mateřídoušky se stará o jemnou uklidňující vůni a zároveň působí antibakteriálně jak na pokožku, tak i na dýchací cesty. Proto je měsíčková bylinková koupel mimořádně vhodná během zimních měsíců, kdy děti trpí rýmou či onemocněními dýchacích cest.

Pro každodenní hygienu

Měsíčková koupel s bylinami Weleda je ideálním přípravkem pro každodenní očistu pokožky, který je vhodný i pro ty nejmenší. Koupel je vyvinuta speciálně s ohledem na citlivou dětskou pokožku a odstraňuje z ní nečistoty s maximální šetrností a bez podráždění pokožky. Tato koupel s výtažkěm z měsíčku a bylinkami je vhodná jak pro kojence, tak pro větší děti s citlivou pokožkou.

Šetrná péče

Tato příjemná krémová koupel neobsahuje pěnivé ingredience, které mohou někdy pokožku vysušovat. Je tedy vhodná i pro reaktivní pokožku, kterou vysušují klasické mycí prostředky. Měsíčková koupel nenarušuje ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, naopak ji podporuje, a tím i zvyšuje obranyschopnost pokožky vůči vnějším vlivům. 

Čistá a svěží pokožka

Tato koupel je vlastně takovým produktem dva v jednom, dokáže v jednom kroku pokožku šetrně očistit a zároveň jí dodává důkladnou péči. Neobsahuje syntetické ingredience, pouze složky přírodního původu, díky tomu nezatěžuje tělo vašeho děťátka chemií a je velice dobře snášena. Přírodní oleje a výtažky z bylinek pak pokožku vyživují, zvláčňují a podporují její obranyschopnost.

Síla bylinek

Výtažek z měsíčku má mimořádné zklidňující schopnosti, zmírňuje podráždění či zarudnutí pokožky a navíc uklidňuje mysl, díky čemuž vaše miminko ukolébá ke klidnému spánku. Extrakt z mateřídoušky má antibakteriální účinek a díky bylinné vůni navíc pomáhá uvolnit dýchací cesty, působí podpůrně při onemocněních dýchacího traktu a rýmě.

Použití: Malé množství Bylinkové koupele přidáme do teplé vody v již napuštěné vaně.

Upozornění: Vhodné pro děti od 6 měsíců.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Calendula

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Vonné složky: měsíček

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu12

5 druhů koupelí, které potřebujete zkusit

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Calendula neboli měsíček podpoří vaši krásu i dobré zdraví

Citlivá péče pro citlivou pokožku

Dětská péče Weleda

Dětská Weleda slaví 30

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Vše, co potřebujete pro šťastné a spokojené miminko

Weleda pro nejmenší

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Vonné složky: měsíček

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Calendula

Nenašli jste to pravé? Co tohle?