MÁDARA Micelární voda 5 ml

MÁDARA Micelární voda 5 ml

Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Micelární voda účinně odličuje všechny typy pokožky, současně je jemná i pro oční okolí. Aloe vera šťáva, růžová voda a extrakt z pivoňky pleť hydratují, zanechávají ji pružnou a tonizovanou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Micelární voda MÁDARA je díky jemnému složení bez přidané parfemace vhodná pro odlíčení a dočištění všech typů pleti. Složení bohaté na šťávu z Aloe vera, růžovou vodu a kyselinu hyaluronovou pokožku aktivně zklidňuje a zjemňuje, zatímco micely spolehlivě odstraňují líčidla i každodenní nečistoty. Jemná micelární voda zanechává pokožku tonizovanou, vláčnou a pružnou.

Čisticí micelární voda poslouží pro odlíčení make-upu z celého obličeje i pro dočištění pokožky po mokrém odličování. Nedráždivé složení na bázi růžové vody a šťávy z Áloe vera s drobnými micelami rostlinného původu si poradí s make-upem, kožním mazem i dalšími nečistotami a současně pokožku zklidňuje. Růžová voda společně s aloe a kyselinou hyaluronovou uzamykají v pokožce hydrataci, zanechávají pleť vláčnou na dotek a barevně sjednocenou na pohled.

Micelární voda je navíc obohacena o výtažky z kořene severské pivoňky. Ta je plná antioxidantů a vitaminů, projasňuje barevný tón pokožky a dodává jí zdravý vzhled. O případné nedokonalosti se postará antibakteriální květová voda z vilínu, hojí a působí proti výskytu drobných zánětů. Micelární voda je skvělým společníkem pro každodenní péči i odlíčení všech typů pleti, které tonizuje, zklidňuje a hydratuje.

Péče z lotyšské přírody

Micelární voda MÁDARA je jedním z populárních produktů této značky, která je velice oblíbená u mnoha žen, ale i mužů. Obsahuje kvalitní přírodní výtažky pocházející z čisté a neposkvrněné lotyšské přírody a její složení je dokonale vyvážené tak, aby vyhovovalo širokému spektru typů pleti včetně té citlivé. 

Pro svěží pokožku

Tonizace je často opomíjenou, avšak velice důležitou součástí každodenní péče o pleť. Micelární voda dokáže zcela proměnit vaši pečující rutinu a zvýšit kvalitu vaší pleti. Voda stahuje rozšířené póry a brání běžným nečistotám usazovat se v nich, odstraňuje veškeré zbytky make-upu z tváře a zanechá pleť výborně hydratovanou. Výsledkem je dokonale čistá pokožka sjednocené barvy a bez ucpaných pórů.

Aktivní micely

Obsažené drobné micely rostlinného původu si hravě poradí i s voděodolným make-upem, přebytečným kožním mazem i dalšími nečistotami, které se za celý den nebo noc na pleti nahromadily. Výhodou micelární vody je, že dokáže nahradit čisticí pleťový gel, odličovací mléko i tonikum. Oceníte ji tak zejména na cestách, protože vám díky kompaktním rozměrům a multifunkčnosti ušetří spoustu místa v cestovním zavazadle.

Dokonale čistá pleť

Micelární voda je bohatá na přírodní výtažky, které působí adstringentně, jako je například extrakt z vilínu virginského, jenž je velice oblíbený pro péči o problematickou pokožku se sklonem k tvorbě pupínků. Voda z damašské růže má zároveň zklidňující efekt a pomáhá uzamykat vláhu v hlubšich vrstvách pokožky. Spolu s dalšími složkami tak tonikum zanechává pleť zmatněnou a vláčnou.

Použití: Malé množství micelární vody aplikujte ráno a/nebo večer na vatový tampon a za jeho pomoci odličte či dočistěte pokožku obličeje i oči. Pokožku není nutné oplachovat vodou.

Upozornění: Případný sediment je čistě rostlinného původu a neovlivňuje kvalitu produktu.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

MÁDARA - Všechny odstíny červené

Mádara – je ta pravá

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Nejčastější chyby při odličování

Vít Syrový: Bylinná přírodní kosmetika Mádara

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?