Everyday Minerals Minerální oční stíny Too Edgy 1,7 g

Everyday Minerals Minerální oční stíny Too Edgy 1,7 g

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kakaově hnědé minerální oční stíny se třpytkami.100% přírodní a čistě veganský sypký pudr pro krásu vašich očí.S přírodními bohatě pigmentovanými minerálními stíny Everyday Minerals budou mít Vaše oči krásně sytou barvu, která vydrží dlouhou dobu a navíc nezatíží Vaše oční víčka. Minerální oční stíny jsou vhodné ke každodennímu líčení stejně tak k vytvoření večerního dramatického líčení nebo kouřo

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Kakaově hnědé minerální oční stíny se třpytkami.

100% přírodní a čistě veganský sypký pudr pro krásu vašich očí.

S přírodními bohatě pigmentovanými minerálními stíny Everyday Minerals budou mít Vaše oči krásně sytou barvu, která vydrží dlouhou dobu a navíc nezatíží Vaše oční víčka. Minerální oční stíny jsou vhodné ke každodennímu líčení stejně tak k vytvoření večerního dramatického líčení nebo kouřového líčení.

Nebojte se oční stíny míchat a spojovat a docílit tak osobitého originálního vzhledu! Intenzitu barvy můžete zesílit nanesením dalších tenkých vrstev.

Před použitím doporučujeme nanést na oční víčka podkladový korektor, který pomáhá vyrovnat mastnotu očních víček.

Nejlepšího výsledku dosáhnete, pokud použijete štětec na oční stíny, štětec Dome Blending Eye nebo štětec Eye Blending k nanášení a míchání očních stínů. K efektu kouřového líčení slouží štětec pro kouřové líčení Everyday Smudge, který také vykouzlí výrazné kontury.

Mica (CI 77019). Může obsahovat: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Tip: Požijte svoje oblíbené oční stíny jako oční linky. Stačí jen smíchat malé množství stínů s vodou a aplikovat pomocí štětce na oční linky štětce na oční linky. Vytvořit tekuté stíny ještě nebylo lehčí!

Upozornění: Ačkoliv se snažíme znázorňovat jednotlivé odstíny dle skutečnosti, může se barva, kterou vidíte na obrazovce, mírně lišit od skutečného stavu v závislosti na typu monitoru vašeho počítače.

webové strány značky:
www.everyday-minerals.eu

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: hnědá, kakaová

Výrobce: Everyday Minerals, P.O. Box 42349 , 78704, Austin, Texas, Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?