Faran Minerální tvářenka, Bronze Frost Blush

Faran Minerální tvářenka, Bronze Frost Blush 3 g, 10 ml

Faran Minerální tvářenka, Bronze Frost Blush

Značka: Faran
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehká minerální tvářenka zjemňuje a rozjasňuje tón pleti. Odráží světlo a tónuje pleť podle intenzity nanesení. Odstín Bronze Frost je neodolatelně slunečně bronzový s jemnými odlesky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

100% přírodní složení. 10 % ingrediencí v bio kvalitě. Taková je minerální tvářenka Faran.

Lehká minerální sypká tvářenkazjemňuje váš vzhled a rozjasňuje tón pleti. Tvářenka odráží světlo a tónuje pokožku dle intenzity nanesení prášku. Jemné minerální složení neucpává póry a je vhodné i pro mastnou problematickou pokožku. Dokonale přilne k pleti a vydrží celý den až do večerního odlíčení. OdstínBronze Frostje neodolatelně slunečně bronzový s jemnými odlesky rozzářeného léta.

Minerální pigmenty využijete opravduvšestranně. Jako sypkou tvářenku nebo oční stíny. S troškou krému vytvoříte zase krémovou tvářenku nebo rtěnku. S malým množstvím vody zase intenzivní tekutou linku. Anebo slaďte své líčení s lakem na nehty a minerálním práškem.

Kosmetika Faran obsahuje čisté přírodní ingredience, které hloubkově vyživují a hydratují pleť. Tato kosmetika neobsahuje vodu, ale účinné rostlinné látky, které přinesou krásu i vaší pleti. Zatímco pečující kosmetika Faran je plná výživných voňavých ingrediencí, dekorativní řada obsahuje 100% čisté přírodní minerály, které dodávají pleti krásu v mnoha odstínech.

Použití: Ideálně nanášejte Faran štětcem na tvářenku. Malé množství prášku odsypte do víčka a naberte štětcem. Důkladně minerály do štětce zapracujte, přebytečné množství odklepněte ze štětce zpátky. Nanášejte jemnými krouživými pohyby na lícní kosti.

Tip: Prášek lze použít univerzálně i jako oční stíny, na rty i na pokožku. Nanášet můžete štětcem nebo zkuste minerální prášek přimíchat do oblíbeného balzámu na rty, získáte tak krémovou rtěnku, tvářenku i oční stíny. Nebo ho přidejte do laku na nehty, můžete tak bezchybně sladit barvu nalakovaných nehtů, tvářenky, rtěnky i očních stínů. Jednotlivé odstíny minerálních prášků můžete mezi sebou míchat pro dosažení optimálního a originálního odstínu.

Upozornění: Pouze na objednávku. Doobjednáme na základě poptávky. Dodací lhůta 20-40 dní.

Izraelská firma NatureScent vyrábějící kosmetiku značky Faran byla založena roku 1999. Cílem bylo vyvinout 100% přírodní kosmetiku inspirovanou pouštní přírodou a jedinečným kráterem Ramon, který se nachází na dohled od továrny společnosti. Pro produkty značky Faran je typická jejich vysoká kvalita a unikátní složení.

Barva: hnědá

Povrch: třpytivá

Produktové řady: Faran Beauty Line

Výrobce: Nature Scent, Ltd., Har-Ardon 12 , 80600, Mizpe Ramon, Izrael

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

4 rady pro minerální make-up a začátečníky

Faran: Kosmetika z pouště

Jak na tvářenku

Minerální pigmenty a co s nimi

S minerály ke krásné pleti

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?