Numi Organic Tea Mix kvetoucích čajů Exotic Bouquet 5 ks

Numi Organic Tea Mix kvetoucích čajů Exotic Bouquet 5 ks

Numi Organic Tea Mix kvetoucích čajů Exotic Bouquet 5 ks

Značka: Numi Organic Tea
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bio čaj Numi, kvalitní čaje, 100% přírodní, 100% bio. Mix 5 kvetoucích čajů v dárkové sadě z pevného kartonu. Exotic Bouquet uvádí pět unikátních a jedinečných ručně sešívaných kvetoucích čajů. Výběr pěti různých druhů umožňuje představit chutě od sladkých a jemných po plné a výrazné. Objevte kouzlo kvetoucích čajů Numi Exotic Bouquet, které byli zkombinovány pro potěchu smyslů i chutí. složení:

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Exspirace 9/2014.

Řekněte to kyticí. Nudí vás růže, karafiáty vás nezajímaly nikdy a gerberu jste věnovali minule? Nevadí, zkuste kytici čajů. Mix kvetoucích čajů Exotic Bouquet Numi je unikátní dárková sada z pevného kartónu, která obsahuje pět různých druhů květoucích čajů. Vyzkoušejte Golden Jasmin, Sunset Oolong, Shooting Star, Jasmine Lovers nebo Lavender Dream. Sada potěší každého milovníka kvalitního čaje, udělá radost znalci, překvapí a pobaví neznalce. Je to dárek opravdu pro každého.

Organické čaje Numi jsou vyráběny z vysoce kvalitních organicky pěstovaných surovin, díky tomu si zachovávají autenticitu a smyslnost pravých kvalitních čajů. Jsou balené do biologicky rozložitelných materiálů nebo do obalů z recyklovaných odpadů. Výrobní proces je navíc nastaven ekologicky tak, aby zatěžoval co nejméně životní prostředí. Více než polovina čajů pochází z Fair Trade.

TIP pro přípravu: Z každého kvetoucího čaje můžete získat až tři šálky nápoje. Při prvním zalití čaj kvete, při dalších dvou nálevech už zalévejte přímo rozkvetlý čaj. K přípravě vždy použijte čerstvě převařenou vodu a příliš neprodluzujte dobu louhování, kvalitnímu čaji stačí pár minut pro uvolnění chuti, delší louhování negativně ovliňuje kvalitu výsledného nápoje.

Numi Organic Tea je americká společnost věnující se výrobě čajů. Pyšní se vysokou prestiží díky nejvyšší kvalitě ingrediencí a vynikajícími chutěmi výsledných čajů a čajových směsí. Vizí Numi je pozvednout zážitek z čaje skrze jeho kvalitu a závazek k životnímu prostředí a celosvětovému společenství. Díky promyšlené volbě zdrojů, výrobě a balení minimalizuje společnost dopad na planetu. Krabičky jsou z 85 % vyrobeny z recyklovaného odpadu, potištěny sojovým inkoustem a bez zbytečné balicí folie. Čajové sáčky tvoří pouze 100% rozložitelný papír, který je plně kompostovatelný a vyrobený z materiálu Futurama Natureflex. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Numi Organic Tea, P.O.Box 20420 , CA 94620, Oakland, Spojené Státy Americké

Z blogu4

7 tipů jak vybrat čaj jako dárek

Čajový miniprůvodce

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Zahřejte se čajem

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?