Numi Organic Tea Mix kvetoucích čajů Petite Bouquet 4 ks

Numi Organic Tea Mix kvetoucích čajů Petite Bouquet 4 ks

Značka: Numi Organic Tea
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bio čaj Numi, kvalitní čaje, 100% přírodní, 100% bio. Mix 4 kvetoucích čajů, kombinace bílého, zeleného a černého čaje v jedné sadě. Petite Bouguet uvádí čtyři ručně sešívané kvetoucí čaje pro vaši potěchu. Objevte kouzlo čajových lístků a květů bylin a květin a jemně vychutnávejte doušky plné luxusních chutí od nasládlých přej jemné až po plné a výrazné. Rozechvějte a uspokojte vaše smysly výběr

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Darujte originální květinu, protože ta to řekne za vás. Malá kytice kvetoucích čajů potěší každého, je ideálním dárkem pro každého čajového milovníka a každou příležitost. Mix květoucích čajů Petite Bouquet Numi obsahuje 4 druhy kvetoucích čajů, tato dárková sada kombinuje jemné chutě bílého, zeleného i černého čaje a je složena z příchutí Dragon Lily, Flower Jewel, Emerald Sun a Midnight Peony.

Čaje Numi pochází z organických zdrojů, díky tomu si zachovávají autentickou příchuť a vůni vysoce kvalitního čaje. Jsou baleny do biologicky rozložitelného materiálu nebo jsou použity obaly z recyklovaných odpadů. Při výrobě těchto čajů byl minimalizován dopad na životní prostředí a více než polovina čajů pochází z Fair Trade.

TIP na přípravu: Každý z kvetoucích čajů je možné použít až třikrát. Z této dárkové sady tedy získáte celkem 12 šálků nápoje ve čtyřech příchutích. Při prvním použití čaj kvete, při dalších už zaléváte přímo rozkvetlý čaj. Čaj vždy zalévejte čerstvě převařenou vodou, černý čaj přímo vařící vodou, při přípravě zeleného a bílého čaje použitje vodu horkou, ne vařící.

Numi Organic Tea je americká společnost věnující se výrobě čajů. Pyšní se vysokou prestiží díky nejvyšší kvalitě ingrediencí a vynikajícími chutěmi výsledných čajů a čajových směsí. Vizí Numi je pozvednout zážitek z čaje skrze jeho kvalitu a závazek k životnímu prostředí a celosvětovému společenství. Díky promyšlené volbě zdrojů, výrobě a balení minimalizuje společnost dopad na planetu. Krabičky jsou z 85 % vyrobeny z recyklovaného odpadu, potištěny sojovým inkoustem a bez zbytečné balicí folie. Čajové sáčky tvoří pouze 100% rozložitelný papír, který je plně kompostovatelný a vyrobený z materiálu Futurama Natureflex. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Numi Organic Tea, P.O.Box 20420 , CA 94620, Oakland, Spojené Státy Americké

Z blogu4

7 tipů jak vybrat čaj jako dárek

Čajový miniprůvodce

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Zahřejte se čajem

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?