Dr. Bach Mixovací lahvička k esencím

Dr. Bach Mixovací lahvička k esencím

Značka: Dr. Bach
126
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Prázdnou lahvičku využijete pro mixování personalizované Bachovy esence. Vyberte si vhodné Bachovy květy a smíchejte s čistou pramenitou vodou bez bublinek.

Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Prázdnou lahvičku využijete pro mixování personalizované Bachovy esence. Potřebujete čistou pramenitou vodu (bez bublinek) a prázdnou 30 ml lahvičku s kapátkem na míchání (mixovací lahvičku).

Nejdříve si vyberte vhodné Bachovy květy. Pamatujte, že Rescue Remedy (Krizová esence) se počítá jako jeden koncentrát, i když se v tomto případě jedná o kombinaci pěti květů.

Nakapejte 2 kapky z vybraných koncentrátů Bachových květů (v případě Krizové esence 4 kapky) do prázdné 30 ml lahvičky s kapátkem. Tu doplňte čistou pramenitou vodou a uzavřete ji. Zlehka lahvičku několikrát protřepejte, aby se její obsah dobře promíchal.

Na lahvičku nalepte štítek s následujícím textem – návodem "Užívat 4 x denně 4 kapky (přímo pod jazyk nebo zředit s trochou vody), dle potřeby i vícekrát denně."

Použití: Užívat 4 x denně 4 kapky (přímo pod jazyk nebo zředit s trochou vody), dle potřeby i vícekrát denně.

Skladování: Skladovat v chladu. Opatřete etiketu na lahvičce datem míchání lahvičky a datem spotřeby (3 týdny od namíchání).

Tip: Směs doplňte čajovou lžičkou brandy, pokud budete lahvičku užívat v teplých dnech.

Upozornění: Užívání lahvičky je vhodné rozdělit v průběhu celého dne. Doporučujeme užívání hned po probuzení, těsně před usnutím, stejně jako mezi dobou jídla. Jídlo nemá žádný vliv na účinek koncentrátu. Výše popsané dávkování odpovídá minimálnímu dávkování. Pokud je potřeba, je možné zvolit i jakékoliv jiné užívání. Pokud je lahvička vystavena vyšším teplotám a nemáte možnost ji skladovat v chladu, doporučuje se do ní přidat trochu brandy. V tomto případě má brandy konzervační účinky. Využíváte-li jen část takto připravené lahvičky, zbylou část zlikvidujte a dále nepoužívejte.

Filozofií Bachovy terapie je jednoduchost, úplnost a uzdravování sebe samého. Bachovy esence dokáží ovlivnit a harmonizovat negativní emoce, jako např. strach, vyčerpanost, nedostatečné sebevědomí.

Země původu: Velká Británie

Výrobce: Bach Original Flower Remedies, 83 Parkside , 58492, London - Wimbledon, Velká Británie

Složení:

sklo

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

7 smrtelných hříchů a jak se s nimi vypořádat pomocí Bachovy květové terapie

Bachovy esence

Děti a bachovky

Emoční tělo je mostem mezi tělem a duší

Jak na Bachovy esence

Jak přežít podzim bez splínu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Složení:

sklo

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?