Bio Nutracare Mladá pšenice bio, prášek 80 g

Bio Nutracare Mladá pšenice bio, prášek 80 g

Značka: Bio Nutracare
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Historie konzumace mladé pšenice lidmi ukazuje, že mladá pšenice je velmi výživná potravina obsahující chlorofyl, enzymy, minerály, vitamíny a proteiny napomáhající lepší imunitě, energii a zdraví. Mladá pšenice je jedním z nejbohatších přirozených zdrojů vitamínu A, celého komplexu vitamínů B, B-17, C, E a K. Navíc je mimořádně dobrým zdrojem vápníku, draslíku, železa, kyseliny listové, hořčíku,

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Historie konzumace mladé pšenice lidmi ukazuje, že mladá pšenice je velmi výživná potravina obsahující chlorofyl, enzymy, minerály, vitamíny a proteiny napomáhající lepší imunitě, energii a zdraví. Mladá pšenice je jedním z nejbohatších přirozených zdrojů vitamínu A, celého komplexu vitamínů B, B-17, C, E a K. Navíc je mimořádně dobrým zdrojem vápníku, draslíku, železa, kyseliny listové, hořčíku, fosforu, sodíku, síry, kobaltu, zinku, 17 aminokyselin a enzymů. Mladá pšenice obsahuje velké množství vlákniny a je bohatým zdrojem chlorofylu, "zelené krve" rostlin, která je stavebně podobná krevnímu hemoglobinu. Dnešní rušný životní styl a nedostatek živin v průmyslově zpracovaných potravinách a jídlech z rychlých občerstvení, která konzumujeme a která jsou plná konzervantů a dalších umělých přidaných látek, oslabují naše telo. Doplňování chybějících živin je nezbytnou podmínkou pro to, abychom mohli zustat zdraví.

certifikáty: NOCA
vhodné jako: doplněk výživy
konzistence: prášková
barva: zelená
balení: plastový obal

použití: Užívejte 1 lžíci (3,5 g) prášku 1-2krát denně. Prášek rozmíchejte ve vlažné vodě, džusu, nebo nasypte na cereálie či salát.
složení: Bio Triticum aestivum - sušený prášek 100%

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Společnost Bio Nutracare společně s Indoeuro trade link byla založena v červenci 2009 a zajišťuje obchod mezi EU a Indií. Bio Nutracare nabízí přírodní bylinnou léčbu s prevencí před jakýmikoli vedlejšími účinky. Na základě poznávání přírody, Ayurvédy, jógy a ostatních oblastí celostní medicíny lze u oslabeného jedince s příznaky onemocnění změnit jak výživu, zvyklosti, ale i celý životní styl k lepšímu. Tato změna napomáhá k bezpečnému uzdravení. Proto společnost Bio Nutracare vyrábí z nejlepších světových zdrojů účinné bylinné doplňky výživy a zároveň podporuje zásady trvale udržitelného rozvoje. V nabídce značky je Mladá pšenice, Mladý ječmen a Alfalfa.

kontakt na výrobce:
Bio Nutracare
Indo Euro Trade Link s.r.o.
Bruselska 297/6,
Praha 2, 120 00,
Czech Republic
www.bionutracare.com

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Bio Nutracare Indo Euro Trade Link s.r.o., Bruselská 297/6, , 120 00, Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: