Aida Organic Mladý ječmen, prášek 200 g

Aida Organic Mladý ječmen, prášek 200 g

Značka: Aida Organic
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Prášek z mladého ječmene se získává z mladých listů této obilniny, respektive z čerstvé šťávy prostřednictvím šetrné metody sušení, aby nedocházelo k snížení výživové hodnoty. Šťávu z mladého ječmene konzumovali již staří Řekové a Římané a to zejména gladiátoři za účelem podpory zdraví, energie a síly. Nabízíme vysoce kvalitní prášek z mladého ječmene z Nového Zélandu, v BIO kvalitě, s velmi vysok

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Prášek z mladého ječmene se získává z mladých listů této obilniny, respektive z čerstvé šťávy prostřednictvím šetrné metody sušení, aby nedocházelo k snížení výživové hodnoty. Šťávu z mladého ječmene konzumovali již staří Řekové a Římané a to zejména gladiátoři za účelem podpory zdraví, energie a síly. Nabízíme vysoce kvalitní prášek z mladého ječmene z Nového Zélandu, v BIO kvalitě, s velmi vysokým obsahem chlorofylu (právě výše chlorofylu je známkou antioxidačních a detoxikačních vlastností mladého ječmene). Více o chlorofylu v našem článku ZDE.

V raném stádiu růstu mladých listů ječmene tyto obsahují velmi vysokou koncentraci vitamínů, minerálů, enzymů, aminokyselin a chlorofylu. Postupem růstu však tato koncentrace značně klesá a začíná převažovat nestravitelná vláknina. Proto je nejvýznamnějším zdrojem živin mladá rostlina s vysokým obsahem živin.

Mladý ječmen obsahuje:
esenciální aminokyseliny, antioxidanty, enzymy, kyselinu listovou, betakaroten (až 6x víc než špenát), flavonoidy, vysoký obsah vitamínu B1 (až 30x víc než kravské mléko!), vitamín B2, B6, B12, C (více než pomeranče a špenát), vápník (víc než 10x vyšší obsah než v kravském mléku), meď, železo, hořčík, fosfor, organický sodík, zinek a další důležité živiny.

Mladý ječmen pomáhá zejména:
Odkyselovat tělo, napravovat buněčnou DNA díky chlorofylu, bojovat proti škodlivým volným radikálům v krevním oběhu, zlepšovat zdraví vlasů a pokožky či přiznivě ovlivňovat trávení.
Mladý ječmen je vhodný nejen pro všechny zdravé osoby na podporu celkového zdraví, ale také pro sportovce (i v případech nadměrné konzumace živočišných bílkovin - detoxikační vlastnosti ječmene) a jinak aktivní jedince, pro diabetiky, obézní osoby a s nadváhou, s poruchami růstu vlasů, nehtů a při špatné pleti.

Jak KONZUMOVAT mladý ječmen:
Nejlépe v podobě nápoje: 1 - 2 plné lžičky prášku z mladého ječmene na 2 - 3 dcl čisté vody. Živiny se okamžitě dostávají do krevního oběhu a je to nejideálnější způsob konzumace. Jako další inspiraci vám nabízíme vlastní databázi receptů a smoothie koktejlů. Prakticky do každého smoothie koktejlu můžete přidat 1-2 lžičky mladého ječmene.

CHLOROFYL
Chlorofyl je nejvýznamnějším „čističem“ a stavitelem krve, nachází se ve všech zelených rostlinách a často je znám pod názvem „zelená krev“. Chlorofyl souvisí s procesem fotosyntézy – interakce mezi energií v slunečním světle a chlorofylem. Prostřednictvím fotosyntézy vzniká potrava pro rostliny v jejich zelených listech. Chlorofyl je pro vznik této potravy nezbytně nutný, přičemž potravou rozumíme karbohydráty a další cukry. Tyto vznikají z anorganických minerálů přes fotosyntézu, za přítomnosti světla. Chlorofyl má schopnost odstraňovat těžké kovy, zbytky chemikálií (jakožto i léků) a jiné toxiny a je jedním ze základních stavebních kamenů života na této planetě.

Chlorofyl v rostlinách se velmi podobá krevnímu barvivu hemoglobinu. Rozdíl je v centrálním atomu, kdy v případě chlorofylu je tímto hořčík a u hemoglobinu se jedná o železo. Chlorofyl je výborným doplňkem při léčbě různých druhů anémie, pro zlepšení zdravotního stavu jako takového, zlepšení srdeční činnosti, snížení vysokého krevního tlaku, napravuje stěnu střev (v případě zanesení nesprávnou stravou), posiluje stěny žil, transportuje kyslík, čistí játra, odkyseluje tělo (většina populace trpí na překyselení organismu v důsledku nesprávných stravovacích zvyklostí a je klinicky prokázáno, že překyselení přispívá k řadě onemocnění, včetně rakovinného), dokonce přispívá k čištění těla od radioaktivní kontaminace.

U chlorofylu byly dále zjištěny antiseptické účinky napomáhající k odstraňování nepřátelských choroboplodných zárodků, aniž by docházelo k poškozování okolních tkání, což se často objevuje v případě syntetických léčiv, včetně jejich vedlejších účinků, alergických reakcí těla či následné zanesení ledvin těmito látkami. Chlorofyl zvyšuje buněčnou resistenci vůči nepřátelským bakteriím a zabraňuje šíření jedů choroboplodnými zárodky.

Chlorofyl významně pomáhá při léčbě ran, při nanesení na ně často odstraňuje nepříjemný zápach rány a postupně dochází k přirozenému ozdravnému procesu.

Při konzumaci chlorofylu (v našem případě mladého ječmene a spiruliny) doporučujeme nápoj v poměru 1-2 lžičky mladého ječmene bio na 3 dcl čisté vody, v případě spiruliny 1 lžičku. Možno také připravit nápoj z obou doplňků, tím se významně zvýší nutriční hodnota nápoje.

Tyto zelené nápoje jsou ideálním zdrojem nejdůležitějších živin, proteinů, minerálů, sacharidů a antioxidantů, které lidské tělo potřebuje. Po konzumaci jsou tyto látky okamžitě transportovány krví do buněk v celém těle a nedochází tak k zbytečnému procesu rozkladu syntetických látek, které jsou v syntetických přípravcích.

Ctíme přírodní původ člověka a proto věříme, že je pro lidské tělo mnohem přirozenější konzumovat látky, jenž jsou našemu tělu nejbližší.

Obsah balení: 200g


Jsme společností s velkým nadšením pro zdravý životní styl, jenž jednoznačně přispívá ke kvalitnímu, zdravému a plnohodnotnějšímu životu (jak po fyzické stránce, tak po psychické). Věříme, že toto naše pozitivní nadšení vás bude provázet na všech stránkách webové prezentace společnosti Aida Organic. Součástí zdravého životního stylu je pravidelná a vhodná sportovní aktivita, dostatek kvalitních živin ze zdravého a správného jídelníčku a spánek, ale stejně tak čistá tělová, pleťová a vlasová kosmetika. Zdravý životní styl je kompletní balíček péče. Proto vám rádi nabízíme řadu přírodních, zdravých a čistých produktů, které pro vaše tělo nepředstavují škodliviny, toxiny a nezdravé složky. Správnou změnou životního stylu můžete začít hned dnes. Postupně se budete cítit lépe, budete mít pozitivnější pohled na svět, budete se cítit zdravěji, snadněji budete bojovat se stresem a odměnou vám budou zdravě prožité dny. Zároveň vám na našich stránkách poskytujeme zajímavé informace a rady z oblasti kosmetiky, zdraví a výživy, o nichž věříme, že budou pro vás cennou inspirací.

ZDRAVÍ je pro nás na prvním místě.

Název Aida Organic vyjadřuje naši filozofii:
Aida - femininum z anglického slova "to aid", znamená pomáhat
Organic - anglické slovo, znamená organický, živý

Aida Organic s.r.o.
Choceradská 3216/42
141 00 Praha 4 - Záběhlice
www.aida-organic.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Aida Organic s.r.o., Kaprova 42/14 , 110 00, Praha 1, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: