Bio Nutracare Mladý ječmen, tablety

Bio Nutracare Mladý ječmen, tablety

Zboží je trvale vyřazeno.

Mladý ječmen (Hordeum vulgare) je jednou z mnoha forem vegetace na Zemi po tisíce let. Byl používán již starými vikingy, římany, egypťany i číňany.Mladý ječmen vyrůstá do výšky 30-35 cm a obsahuje úžasné množství a kombinaci hodnotných výživových látek včetně sacharidů, bílkovin, tuků, vitamínů, minerálu a chlorofylu. Mladý ječmen pomáhá při artritidě, léčbě astmatu a v boji s krevními sraženinami

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Mladý ječmen (Hordeum vulgare) je jednou z mnoha forem vegetace na Zemi po tisíce let. Byl používán již starými vikingy, římany, egypťany i číňany.Mladý ječmen vyrůstá do výšky 30-35 cm a obsahuje úžasné množství a kombinaci hodnotných výživových látek včetně sacharidů, bílkovin, tuků, vitamínů, minerálu a chlorofylu. Mladý ječmen pomáhá při artritidě, léčbě astmatu a v boji s krevními sraženinami i rakovinou. Napomáhá udržení správné hladiny cholesterolu, obsahu cukru v krvi a reguluje krevní tlak. Dále se podílí na odstranění migrény a zlepšuje činnost žaludku a střev. Je účinný i v boji s obezitou.

certifikáty: NOCA
vhodné jako: doplněk výživy
konzistence: tablety
barva: zelená
balení: plastový obal

použití: Užívejte 4 tablety ráno a 3 tablety večer před spaním. Zapíjejte dostatečným množstvím vody.
složení: Bio Hordeum vulgare škrob, uhlicitan vápenatý, arabská guma, natrium-benzoát, magnesium-stearát

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Společnost Bio Nutracare společně s Indoeuro trade link byla založena v červenci 2009 a zajišťuje obchod mezi EU a Indií. Bio Nutracare nabízí přírodní bylinnou léčbu s prevencí před jakýmikoli vedlejšími účinky. Na základě poznávání přírody, Ayurvédy, jógy a ostatních oblastí celostní medicíny lze u oslabeného jedince s příznaky onemocnění změnit jak výživu, zvyklosti, ale i celý životní styl k lepšímu. Tato změna napomáhá k bezpečnému uzdravení. Proto společnost Bio Nutracare vyrábí z nejlepších světových zdrojů účinné bylinné doplňky výživy a zároveň podporuje zásady trvale udržitelného rozvoje. V nabídce značky je Mladá pšenice, Mladý ječmen a Alfalfa.

kontakt na výrobce:
Bio Nutracare
Indo Euro Trade Link s.r.o.
Bruselska 297/6,
Praha 2, 120 00,
Czech Republic
www.bionutracare.com

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Bio Nutracare Indo Euro Trade Link s.r.o., Bruselská 297/6, , 120 00, Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?