Lavera Mléko opalovací SPF 20 ve spreji, Sun Sensitiv 125 ml

Lavera Mléko opalovací SPF 20 ve spreji, Sun Sensitiv 125 ml

Lavera Mléko opalovací SPF 20 ve spreji, Sun Sensitiv 125 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Opalovací mléko ve spreji Sun SPF 20 chrání i jemnou citlivou pokožku před spálením a podrážděním díky obsahu minerálních filtrů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Opalovací mléko ve spreji Lavera Sun SPF 20 chrání i jemnou citlivou pokožku před spálením a podrážděním díky obsahu minerálních filtrů. Ty pleť spolehlivě ochrání a zároveň ji vyživují a pečují o ni. Šetrné přírodní složení mléka je vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku a zároveň účinné vůči nepříznivým vnějším vlivům.

Mléko ve spreji Lavera Sun chrání pleť díky obsahu minerálních filtrů. Ty na pokožce vytvoří lehký ochranný film, který spolehlivě odráží UV záření. Díky tomu je pokožka spolehlivě ochráněna před spálením i podrážděním, aniž by do ní pronikaly jakékoliv škodlivé látky či dokonce chemikálie.

Mléko nejen že pokožku chrání před nepříznivým vlivem slunečních paprsků, ale také ji vyživuje a zjemňuje. Olivový olej pleť zjemní a vyživí, zatímco výtažky z měsíčku lékařského přinesou pokožce zklidnění a regeneraci. Opalovací mléko Lavera Sun spolehlivě ochrání i tu nejcitlivější pleť a zároveň o ni šetrně pečuje v jednom kroku.

Ochrana proti slunci

Ačkoliv sluneční paprsky působí blahodárně nejen na naši psychiku, vězte, že slunce není jen přítel. Sluneční paprsky nejen, že mohou pokožku nepříjemně podráždit, ale zároveň urychlují její stárnutí a mohou být zodpovědné i za vznik rakoviny kůže. Používejte proto kvalitní opalovací přípravky, které vaši pokožku ochrání a zajistí její opálení bez rizika.

Středně vysoký ochranný faktor

Toto opalovací mléko značky Lavera ovšem nabízí ještě něco navíc oproti konvenčním opalovacím prostředkům - skládá se z přírodních ingrediencí, které nejen, že pokožku celého těla nezatěžují, ale zároveň jí poskytují péči. Mléko na opalování Lavera tak ochrání vaši pokožku před slunečními paprsky a zároveň ji vyživuje. Má střední ochranný faktor SPF20.

Vláčná pokožka

Slunečnicový olej obsažený v tomto mléku na opalování zaručí nejen příjemnou krémovou konzistenci, ale zároveň dodává pokožce výživu. Díky mastným kyselinám také zodpovídá za stavbu hydrolipidové kožní bariéry, a tak chrání pokožku před podrážděním či dalšími nepříznivými vnějšími vlivy. Navrací pokožce pružnost a uzamyká v ní hydrataci.

Snadná aplikace

Olivový olej pak také vyživuje pokožku a výtažek z heřmánku má silné zklidňující účinky. Vitamin E brání nepříznivému vlivu volných radikálů a minerální filtr zabraňuje pronikání slunečních paprsků. Mléko má příjemnou tekutější texturu, díky které se snadno roztírá a velice rychle se vstřebává, nezanechává bílé skvrny. Je vhodné pro celou rodinu a sprejový aplikátor usnadní rovnoměrné nanášení.

Použití: Mléko aplikujte rovnoměrně na pokožku celého těla těsně před pobytem na slunci. Při koupání ve vodě opakujte aplikaci po 2 hodinách.

Upozornění: Před použitím protřepejte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Sun Sensitive

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

4 tipy pro správné opálení

Jaký jste fototyp?

Preventivní ochrana před slunečními paprsky

Připravte pokožku na léto

Pupínkový detektiv: opalovací krémy

Zdravé opalování na vlnách bio kosmetiky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

opalovací mléko Lavera / Sylvia 24. 8. 2015 14:56

produkt: Lavera Mléko opalovací SPF 20 ve spreji, Sun Sensitive 125 ml, je naprosto nevyhovující, vůbec se nedá rozetřít a necháva tuhý bílý mastný povlak na kůži, který nejde odstranit, vůbec se nevstřebá do pokožky- takže to je naše zkušenost s přírodní variantou opalovací kosmetiky :-( Manžel byl naštvaný, když už jsem ho \"donutila\" koupit přírodní mléko na opalování (které stojí víc, než běžná chemická drogerie) a pak to dopadne naprosto nepoužitelným mlékem... Velké zklamání... :-(

Re: opalovací mléko Lavera / Peťka 18. 5. 2016 12:39

Souhlasím že toto opalovací mléko je naprosto nepoužitelné. Nikomu bych ho nedoporučila. Také mi bylo líto vyhozených peněz, musela jsem vyhodit víc jak půl lahvičky. Už nikdy více.

Re: opalovací mléko Lavera / 20. 4. 2016 08:34

Stačí si zjistit, jaký je rozdíl mezi chemickým a minerálním filtrem a zjistíte, že minerální filtr se vstřebat nemá - má udělat přesně, co popisujete, vytvořit filtr NA kůži, nikoliv se vstřebat. Filtry, které vaše tělo vstřebá do sebe zdravé nejsou a o to jde, že... Takže zklamání vzešlo zřejmě z nereálného očekávání

Účinný a voděodolný, ale nechává stopy / Veronika 25. 7. 2018 12:44

Tento opalovák má pár nedostatků, ale jinak na něj nedám dopustit. Trpím na sluneční alergie, takže kdejaký opalovák nemůžu a musím používat přírodní s minerálními filtry. Ty se ale většinou špatně roztírají (žádný opalovák s minerálním filtrem se vám nevstřebá, vždy na kůži vytváří vrstvu s filtrem!) a na pokožce dlouho nevydrží. Tento opalovák se roztírá dobře a vydrží na těle snad všechno. Testovala jsem ho na Kanárech, kde sluníčko hodně pálilo, pořád jsem byla ve vodě, oblékala a svlékala trička a opalovák se vůbec nesmyl. To byla obrovská výhoda. Nicméně má i nevýhody - je totiž tak voděodolný, že je velký problém ho dostat z oblečení i plavek (já měla černé plavky, takže to byl docela problém); zanechává výraznou a silnější bílou vrstvu (i když je lehce zabarvený do žlutohněda, já si připadala jako něco mezi gejšou a zombie). Rozhodně ho doporučuji pro děti (uvidíte, kde jsou namazané a krém se jen tak nesmyje) a pro ty, kterým nevadí, že krém bude viditelnější. U moře jsem se ale vůbec nespálila, nechytla jsem svou obvyklou sluneční alergii a nakonec mi zůstalo krásné hnědé opálení (píšu nakonec, protože i vymytí krému z pokožky mýdlem dalo docela zabrat).

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?