Lavera Mléko opalovací SPF 30, Sun Sensitive 200 ml

Lavera Mléko opalovací SPF 30, Sun Sensitive 200 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Opalovací mléko Sun Sensitive SPF 30 spolehlivě ochrání před nepříznivými vlivy i tu nejcitlivější pokožku náchylnou k podráždění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Opalovací mléko Lavera Sun Sensitive SPF 30 spolehlivě ochrání před nepříznivými vlivy i tu nejcitlivější pokožku náchylnou k podráždění. Opalovací mléko je natolik účinné díky obsahu minerálních filtrů. Ty na pokožce vytvoří lehký ochranný film a zabrání spálení pokožky.

Opalovací mléko chrání pleť přirozenou cestou díky obsahu minerálních UV filtrů, které na povrchu pokožky vytvoří lehký ochranný film. Ten spolehlivě odráží sluneční paprsky, a brání tak podráždění či dokonce spálení pleti, aniž by do pokožky pronikaly škodlivé látky.

Mléko nejen že chrání pokožku před spálením, ale také ji vyživuje a zjemňuje díky obsahu olivového oleje. Výtažky z měsíčku lékařského se postarají o zklidnění a regeneraci pleti a zmírní případné podráždění pleti. Opalovací mléko Lavera Sun Sensitive ochrání před nepříznivým působením slunečních paprsků i tu nejcitlivější pokožku a zároveň pleť zjemňuje.

Ochrana proti slunci

Ačkoliv sluneční paprsky působí blahodárně nejen na naši psychiku, vězte, že slunce není jen přítel. Sluneční paprsky nejen, že mohou pokožku nepříjemně podráždit, ale zároveň urychlují její stárnutí a mohou být zodpovědné i za vznik rakoviny kůže. Používejte proto kvalitní opalovací přípravky, které vaši pokožku ochrání a zajistí její opálení bez rizika.

Středně vysoký ochranný faktor

Toto opalovací mléko značky Lavera ovšem nabízí ještě něco navíc oproti konvenčním opalovacím prostředkům - skládá se z přírodních ingrediencí, které nejen, že pokožku celého těla nezatěžují, ale zároveň jí poskytují péči. Mléko na opalování Lavera tak ochrání vaši pokožku před slunečními paprsky a zároveň ji vyživuje. 

Vláčná pokožka

Slunečnicový olej obsažený v tomto mléku na opalování zaručí nejen příjemnou krémovou konzistenci, ale zároveň dodává pokožce výživu. Díky mastným kyselinám také zodpovídá za stavbu hydrolipidové kožní bariéry, a tak chrání pokožku před podrážděním či dalšími nepříznivými vnějšími vlivy. Navrací pokožce pružnost a uzamyká v ní hydrataci.

Pro celou rodinu

Olivový olej pak také vyživuje pokožku a výtažek z heřmánku má silné zklidňující účinky. Vitamin E brání nepříznivému vlivu volných radikálů a minerální filtr zabraňuje pronikání slunečních paprsků. Mléko má příjemnou tekutější texturu, díky které se snadno roztírá a velice rychle se vstřebává, nezanechává bílé skvrny. Je vhodné pro celou rodinu.

Použití: Opalovací krém aplikujte rovnoměrně na pokožku celého těla těsně před pobytem na slunci. Pokud se koupete, aplikaci opakujte po 2 hodinách.

Upozornění: Před použitím protřepejte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Sun Sensitive

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Preventivní ochrana před slunečními paprsky

Připravte pokožku na léto

Pupínkový detektiv: opalovací krémy

Zdravé opalování na vlnách bio kosmetiky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

špatný opalovák / jana 30. 5. 2015 17:00

Krém nevsákne, vytvoří na kůži bílý a hustý film. Člověk by vedle stěny zanikl. Znovu bych jej nekoupila. Taky je dost drahý.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?