Eco Cosmetics Mléko po opalování 75 ml

Eco Cosmetics Mléko po opalování 75 ml

Eco Cosmetics Mléko po opalování 75 ml

Značka: Eco Cosmetics
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Mléko po opalování zklidňuje podráždění, snižuje horkost a obsažená rostlinná másla a oleje promašťují vysušenou pokožku. Výtažek z rakytníku a granátového jablka pleť revitalizuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Mléko po opalování Eco Cosmetics zklidňuje podráždění a snižuje horkost. Obsažená rostlinná másla a oleje promašťují vysušenou pokožku od mořské či chlorované vody a obnovují její ochrannou vrstvu. Výtažek z rakytníku a granátového jablka pleť revitalizuje a regeneruje.

Kakaové máslo spolu s bambuckým máslem jsou silně hydratační a také obsahují celou řadu antioxidantů, které pomáhají chránit pokožku před poškozováním volnými radikály, jež vznikají mimo jiné i působením slunečního záření. Výživná kombinace olivového, sezamového a jojobového oleje je velmi bohatá na obsah nenasycených mastných kyselin, jež podporují ochrannou funkci pleti.

Šťáva z Aloe vera přináší blahodárnou chladivou úlevu přehřáté a sluncem podrážděné pleti. Mírní případné začervenání a pocity svědění či pálení. Výtažek z granátového jablka je bohatý na rostlinné polyfenoly, které aktivují regenerační procesy pleti. Výtažek z rakytníku má vynikající regenerační schopnost a kromě toho je také skvělým zdrojem betakarotenu. Ten pomáhá připravit pokožku na působení slunečního záření a zároveň prodloužit již získané opálení.

Použití: Po slunění aplikujte na pokožku celého těla dostatečné množství mléka.

Eco Cosmetics, to je německá značka nabízející šetrné kosmetické produkty, z nichž některé jsou přímou určené pro ty nejmenší. Výrobky obsahují nevšední kombinace rostlinných složek a nesou certifikát Vegan (kromě balzámu obsahujícího včelí vosk).

Barva: bílá

Výrobce: eco cosmetics GmbH & Co. KG, Hildesheimerstr. 353 , D-30880, Laatzen, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?