Lavera Mléko po opalování, Sun Sensitive 150 ml

Lavera Mléko po opalování, Sun Sensitive 150 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Mléko po opalování Sun Sensitive aktivně pečuje o namáhanou pokožku po slunění, skvěle ji zklidňuje, eliminuje případné začervenání i podráždění a současně pleť hydratuje do hloubky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Mléko po opalování Lavera Sun Sensitive aktivně pečuje o namáhanou pokožku po slunění, skvěle ji zklidňuje, eliminuje případné začervenání i podráždění a současně pleť hydratuje do hloubky. Kombinace výživných olejů a bylinných výtažků pleť harmonizuje, posiluje a mírní negativní projevy po dlouhodobém opalování.

Mléko po opalování pečuje o pokožku celého těla díky kombinaci rostlinných olejů ze sójy a slunečnice společně s bambuckým máslem. Tyto látky jsou bohaté na vysoký podíl nenasycených mastných kyselin a vitaminů, obzvlášť vitaminu E, které pleť aktivně zklidňují a napomáhají její rychlé regeneraci.

O případné zklidnění zarudlé spálené pokožky se postará šťáva z Aloe vera, která nejenom že mírní začervenání, ale také poškozenou pleť hydratuje do hloubky a příjemně chladí. Mléko po opalování dodává pokožce potřebnou hydrataci i živiny, zjemňuje ji a současně zvyšuje intenzitu opálení a prodlužuje jeho trvání.

Nezbytnost nejen na dovolenou

Mléko po opalování je užitečným pomocníkem, jež oceníte nejen při vaší letní dovolené. Velice často se stává, že se nemažeme správně krémy proti slunci nebo to s opalováním přeženeme a kůže je po slunění podrážděná, zarudlá a nepříjemně pálí. Proto s sebou nezapomeňte vždy přibalit toto chladivé mléko po opalování, které vám ihned uleví.

Úleva pro podrážděnou pokožku

Mléko po opalování Lavera je ideální pro všechny situace, kdy pokožku zatížíte nadměrným sluněním a ta reaguje přecitlivěle. Mléko na opalování funguje okamžitě a urychlí regeneraci pokožky. Neobsahuje žádné syntetické složky, barviva, konzervanty či parabeny a je bez umělé parfemace, díky tomu je vhodné pro celou rodinu a nepodráždí ani citlivou pokožku.

Jemně chladí

Toto mléko po opalování obsahuje pouze kvalitní přírodní ingredience, které uleví namáhané pokožce. Bio šťáva z aloe vera je přímo blahodárnou ingrediencí, která má silné zklidňující vlastnosti. Aloe vera dokáže ihned zmírnit zarudnutí pokožky, odstranit podráždění a navíc příjemně chladí. Díky aloe vera je takt efekt mléka takřka okamžitý.

Pružná a jemná pokožka

Díky obsahu bambuckého másla pak bude pokožka opět zvláčněná a nebude docházet k jejímu vysušování. Bambucké máslo navíc podporuje ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tak působí i preventivně proti poškození pokožky. Spolu se slunečnicovým olejem navrací pokožce pružnost a poskytuje jí intenzivní výživu. 

Použití: Malé množství mléka aplikujte na suchou čistou pokožku po pobytu na sluníčku.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Sun Sensitive

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Preventivní ochrana před slunečními paprsky

Připravte pokožku na léto

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?