Kiss My Face Corp. Mléko tělové Tighten up, citrus a heřmánek

Kiss My Face Corp. Mléko tělové Tighten up, citrus a heřmánek

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zpevňující tělové mléko s obsahem zklidňujícího heřmánku a esenciálního citrusového oleje o pokožku účinně pečuje a hydratuje ji. Mléko se snadno roztírá a dobře se vsakuje bez nepříjemného pocitu mastnoty. Díky obsahu přírodních proteinů, výtažků z pšenice a osvědčených ajurvédských bylinek je pokožka zpevněná a tonizovaná. Tělové mléko je vhodné pro každodenní použití. Praktické balení 325 ml s

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zpevňující tělové mléko s obsahem zklidňujícího heřmánku a esenciálního citrusového oleje o pokožku účinně pečuje a hydratuje ji. Mléko se snadno roztírá a dobře se vsakuje bez nepříjemného pocitu mastnoty. Díky obsahu přírodních proteinů, výtažků z pšenice a osvědčených ajurvédských bylinek je pokožka zpevněná a tonizovaná. Tělové mléko je vhodné pro každodenní použití. Praktické balení 325 ml s pumpičkou. Bez umělých barviv a konzervantů.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Kiss My Face Corp., 144 Main Street , 12525-0224, Gardiner NY , Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?