Mumio čisté 30 tablet

Mumio čisté 30 tablet

Značka:
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Očištěné od příměsí má Mumio černou barvu, na povrchu je lesklé. Konzistencí se podobná asfaltu. Téměř okamžitě se rozpouští i tělesným teplem (na dlani). Má výrazně hořkou nezaměnitelnou chuť a charakteristickou zvláštní vůni. Velice snadno se rozpouští ve vodě. V lihu se rozpouští velmi špatně. Jemný sediment musí být po rozmíchání minimální. Z chemického hlediska je mumio přírodní směsí organic

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Očištěné od příměsí má Mumio černou barvu, na povrchu je lesklé. Konzistencí se podobná asfaltu. Téměř okamžitě se rozpouští i tělesným teplem (na dlani). Má výrazně hořkou nezaměnitelnou chuť a charakteristickou zvláštní vůni. Velice snadno se rozpouští ve vodě. V lihu se rozpouští velmi špatně. Jemný sediment musí být po rozmíchání minimální. Z chemického hlediska je mumio přírodní směsí organických i anorganických látek. Skládá se z 26 stopových prvků, 10 oxidů kovů, 6 aminokyselin, steroidů, fosfolipidů, řady vitamínů, éterických olejů a dalších biologicky aktivních látek. Slovo mumio doslova znamená "chránící tělo před nemocemi", "tělo uchovávající". V oblastech, kde se rozkládala perská říše, je pojem mum dodnes používán pro označení růstu. Čisté Mumio nemá nic společného s mumiemi a s látkou mumia vera aegliptiaca, která je směsí prášku z mumií, konzervovaných asfaltem a pryskyřicemi. Tato látka se používala k zastavování krvácení. Naleziště mumia se nacházejí vysoko v horách Asie, z geografického hlediska tvoří přes tato pohoří pás. Místní lidé mumio sbírají v jeskyních a skalních průrvách, v těžce dostupných terénech ve výškách nad 3000 m. Skupina se vydává do hor na několikatýdenní výpravu, jejímž výsledkem je několik vaků syrového mumia. Protože sběr mumia bývá pro tyto lidi jediným zdrojem peněz, umístění svých nalezišť pochopitelně tají a informace o lokacích se předávají z otce na syna. Mumio se vyskytuje na stěnách a stropech jeskyň nebo v průrvách v podobě krápníků nebo malých stalaktitů, které svým tvarem připomínají slzy (proto název Slzy hor).
Léčivé vlastnosti mumia jsou podrobně popsány. Je prokázáno, že je to silný biostimulátor, schopný potlačit mutativní procesy v organismu, povzbuzovat některé funkce imunitního systému, posilovat regenerační procesy v poškozené tkáni. Léčivé vlastnosti mumia souvisí s přítomností v něm obsažených bioaktivních složek a prvků, které mu přidávají ozdravné, bolest tišící a protizápalové vlastnoti. Kromě toho má mumio omlazující a celkově omlazující efekt. Mumio současně nepovzbuzuje růst nádorových buněk. Kromě toho je mumio s úspěchem používáno mezi cykly protinádorového léčení: pomáhá odstranit nežádoucí následky chemo a radioterapie.

certifikáty:
vhodné pro: vnitřní užívání
konzistence: tablety
barva: černá
balení: plastový obal, papírový přebal

dávkování: Dávkování závisí na typu léčeného problému.

použití: Mumio i při dlouhodobém užívání nevyvolává žádné toxické ani jiné vedlejší účinky.
složení: mumio

země původu značky: Ukrajina
charakteristika značky: Tento doplněk stravy vyráběný na Ukrajině dováží společnost TML a.s.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: